Warka-1,5 litra

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krisp01
    (...) - które są rozlewane w Czechach. No to
    Na Słowacji a nie w Czechach.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• myhaoi
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.05
      • 66

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
      w Auchanie można zakupić za niecałe 8zł 1,5 litrową Warkę w plastikowej butelce
      u mnie w bielawie w monopolowym dodają do tego zestaw trzech kubków plastikowych 0,5 , bardzo ładnie te kubki są zapakowane

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

a tatra jest chyba na Serbii

Comment

Related Topics

Collapse

• grzeber
          Mołdawia, Kiszyniów, Str. Vasile Alecsandri 117/1, Taproom by Litra & Friends
          grzeber
          Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
          Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....
          2024-12-23, 19:10
        • e-prezes
          Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
          e-prezes
          Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
          2024-08-28, 10:27
        • bastion
          Mołdawia, Kiszyniów, Varnita 20/1, Litra Brewing.
          bastion
          Wreszcie miłośnicy piwnej rewolucji doczekali się w Mołdawii pierwszego mikrusa rzemieślniczego.
          Jeśli miałby gdzieś powstać, to gdzie jak nie w Kiszyniowie, w którym znajdą się chętni na płacenie dużo wyższych cen za piwo.

Znaleźć browarek bez usługi taksiarskiej...
          2017-08-21, 11:39
        • agarth1979
          Ile gram na zimno na 5,5 litra
          agarth1979
          Hej, zrobiłem piwo z resztek co mi zostało po sezonie. Wyszło ok 5,5 litra, mam ok. 50g chmieli. Czy jak wrzucę cały chmiel to mi nie zapaskudzi piwa ( czy odzyskam przynajmniej 4,,5 litra piwa ) ? Pończochy nie mam ani siateczki muślinowej.
          2018-04-27, 11:47
        • grzeber
          Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
          grzeber
          Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
          2025-01-25, 16:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...