Tyskie - "Międzynarodowy Rok Piwa"

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • browar23
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.09
    • 178

Tyskie - "Międzynarodowy Rok Piwa"

Dziś zauważyłem w sklepach w Chełmie promocje tyskiego 2009 rok piwa do 5 piw szklanka w komplecie jest 4 szklanki i otwieracz
  • browar23
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.09
    • 178

Chełm lubelski ale promocja jest w całej Polsce z tego co wiem

Comment

• Jack75g
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.02
      • 555

TYSKIE - Międzynarodowy Festiwal Piwa 2009

Witam kolekcjonerów. Widziałem w lolalnym sklepie spożywczym na Podkarpaciu ciekawą ofertę: do 4. piw Tyskie (butelka) dodawana jest jedna z czterech 0,5 l. szklanek Tyskie Międzynarodowy Rok Piwa. Na każdej szklance inne logo jednej z międzynarodowych imprez z datą tj. Toronto, Berlin, Japonia, Świat. Niestety brak fotki. Może ktoś z forumowiczów to nadrobi
      Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedzi
        Witam kolekcjonerów. Widziałem w lolalnym sklepie spożywczym na Podkarpaciu ciekawą ofertę: do 4. piw Tyskie (butelka) dodawana jest jedna z czterech 0,5 l. szklanek Tyskie Międzynarodowy Rok Piwa. Na każdej szklance inne logo jednej z międzynarodowych imprez z datą tj. Toronto, Berlin, Japonia, Świat. Niestety brak fotki. Może ktoś z forumowiczów to nadrobi
        fotki są w galerii

Comment

• stormsto
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.11
          • 31

Witam, jeśli ktoś zauważy tę promocję na śląsku proszę o info. Dziękuję:]

Comment

• Piekny
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2009.03
            • 72

Promocja obecna w Krakowie , zauważone w pewnej knajpie , za 5 pięć piw jedna ze szklanek , a za 4 piwa otwieracz - do kupionego piwa dodają takie małe nalepki i albumik ( maluteńki ) do wklejania.

Comment

• ARTHUR
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2338

Zauważyłem tą promocje dzisiaj w Szczecinie w sklepie spożywczym na ul.Powstańców Wielkopolskich,a Milczańską.

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Promocja zauważona dzisiaj w miejscowym, małym sklepiku spożywczym, przelicznik 4- otwieracz, 6- szklanka.

Comment

Przetwarzanie...
                X