To już prawie koncówka tej promocij.
Tyskie-Zdobądź własną ławkę
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika daw85 Wyświetlenie odpowiedzi(...) i czy wysyła sie poczta paragony czy jak pozdrLast edited by Pendragon; 2009-08-02, 13:37.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Normalnie porąbało ich. Po co komu .... ławka Nawet jakbym dostał ( nierealne ....bo takiego płynu nie pijam) to co mam niby z nią zrobic, postawic na działce ????
Żeby mi zepsuła "architekturę" i nastrój.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziNormalnie porąbało ich. Po co komu .... ławka Nawet jakbym dostał ( nierealne ....bo takiego płynu nie pijam) to co mam niby z nią zrobic, postawic na działce ????
Żeby mi zepsuła "architekturę" i nastrój.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziRozumiem,że można nie pić Tyskiego bo sam prawie nie pijam ale przestań już pierniczyc te głupoty o gadżetach.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Ha! Zawsze można taką ławkę pod pachę wziąć i na giełdę na... wymianę!Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Na wyspach (tzn w UK i Irlandii) jest tradycja pośmiertnego upamiętniania ludzi poprzez (całkowicie legalne i zapewnie dla przeciętnych obywateli - odpłatne) umieszczanie na publicznych ławkach metalowych tabliczek z ich imieniem i niezadko jakimś dodatkowym tekstem. W tym świetle "promocja" tyskiego mogła by być tam odebrana conajmniej dyskusyjnie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ławeczki bardzo fajne wyslalem 4 zgloszenia i jak narazie czekam fajny gadzet np. na ogrodek czy dzialke. Jednak lepiej gdyby Tyskie dolozylo lawek w parkach w miastach.NOL-TYCHY www.NOLTYCHY.pl
Comment
-
-
A ciekawe co ma z taką wygraną zrobić ktoś, kto mieszka w bloku?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziA ciekawe co ma z taką wygraną zrobić ktoś, kto mieszka w bloku?
Poza tym zawsze możesz postawić ławkę pod blokiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPoza tym zawsze możesz postawić ławkę pod blokiem.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA czy branie udziału w tej promocji jest obowiązkowe? Zapytam bardziej prowokacyjnie, czy kupowanie Tyskiego jest jakoś narzucone przez jakieś wrogie siły.
Poza tym zawsze możesz postawić ławkę pod blokiem.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment