Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky
Wyświetlenie odpowiedzi
Tyskie-Zdobądź własną ławkę
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziDokładnie. Ułatwiłby w ten sposób bliźnim chłeptanie tyskiej brei outdoor
Koniec wiadomości sponsorowanej.
Promocja rzeczywiście ździebko specyficzna, ale w sumie na działce czy nawet na balkonie wielu z chęcią by taką ławkę sobie postawiło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maxi_Kaz Wyświetlenie odpowiedziNowa działka dla birofilów
Ławki piwne zbieram
Tylko mogą być problemy z wymianąZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCzy naprawdę musisz w każdym poście nawrzucać epitetów pod adresem koncernówek? Nudne to już się robi. .Last edited by rohozecky; 2009-08-04, 13:22.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziA co do ławki przed blokiem, to znając złomiarzy nie ustałaby jednej nocyZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziZawsze ją możesz przyczepić jakimś łańcuchem (wiem że dodatkowy złom, ale większy trud! ). Mnie ławka (mimo, że mieszkam w bloku) zmieściłaby się od biedy na balkonieZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCzy naprawdę musisz w każdym poście nawrzucać epitetów pod adresem koncernówek? Nudne to już się robi. Może zrobisz sobie przerwę z okazji wakacji?
Niemcy mają na to jedno okreslenie, po naszemy jest to miłość przez nienawiść - hassliebe.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
a ja mam ławkę na balkonie, choć to najmniejszy standardowy balkon, typowy dla prl-owskich bloków. dodam, że nie jest to ławka tyska. niestety, oprócz ławki mam na balkonie także dwa rowery, więc nie pamiętam, kiedy ostatnio sączyłem piwo, siedząc na niej. natomiast pod oknem mam inną ławę, znacznie podobniejszą do tej promocyjnej, która stanowi ośrodek konsumpcyjno-kulturalny sąsiedztwa. szczególnie cenię późne rodaków rozmowy, toczone na ławie w okresie letnim. od tych bluzgów liście na drzewach żółkną. dobrze, że dzieci mocno śpią...veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNiemcy mają na to jedno okreslenie, po naszemy jest to miłość przez nienawiść - hassliebe.Last edited by rohozecky; 2009-08-05, 11:05.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNiemcy mają na to jedno okreslenie, po naszemy jest to miłość przez nienawiść - hassliebe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA Anglicy "love to hate". Więc Rohozecky, lepiej się popraw, bo zostałeś zdiagnozowany już w dwóch językach.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
Comment