Warka:nagrody ukryte w chmielu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ilonabytom1
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.06
    • 305

Warka:nagrody ukryte w chmielu

Przy zakupie 4 warek dostaje się zdrapkę,do wygrania cooler na 6 piw,czapka lub talia kart wszystko z napisem Warka,
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

Rozumiem ze to zupełnie inna (nowsza) promocja niż 4 podstawki-zdrapki gdzie do wygrania jest/była koszula , zapały , otwieracz i chyba coś jeszcze
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• ilonabytom1
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.06
      • 305

Tamtej promocji nie miałam.widocznie ktoś w warce lubi zdrapki))

Comment

• forra6
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.11
        • 413

u mnie w monopolowym (Bochnia) rozdawali co kto chciał, bez zdrapek, efekt - brak coolerów po paru godzinach, zostały tylko czapeczki i karty :/. Oczywiście do 4rech Warek, obojętnie jakich i w czym.
        Don't trust nobody, It will cost you much too much
        Beware of the dagger, It caress you at first touch
        O, all small creatures, It is the twilight if the gods

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
          Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
          bastion
          Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
          2025-01-10, 21:09
        • Prusak
          Nowa Wytwórnia, Imperialny Porter Bałtycki
          Prusak
          E: 24 Blg
          A: 10, 5%
          Jak na porter o takiej mocy dość pieniste, z utrzymującą się lekko ponad obrączką piany.
          Kolor ciemny, nieprzezroczysty.
          W aromacie niewiele, głównie czekolada, choć na ecie rekalmują kawę z pralinami, śilwkę, wiśnie i ciemny miód. Albo mnie...
          2025-01-03, 01:31
        • Ahumba
          2024.12-13 - Warszawa, Kranoprzejęcie Samiec Alfa
          Ahumba
          W Jaberwocky krany przejęte będą przez Artezana.

To świetna okazja, aby zamówić deskę trzech wariantów imperialnego stoutu!
          Na kranie 3 wersje:
          Klasyczna odsłona Samca, jak co roku leżakowanego w beczkach po bourbonie
          Klasyk wzbogacony o kolumbijskie ziarna kawy San...
          Start
          2024-12-13
          Koniec
          2024-12-13
          Adres
          Warszawa, Nowogrodzka 12
          2024-12-07, 10:07
        • ART
          Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
          ART
          Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
          2023-06-18, 15:10
        • LESNICZYy
          Sibeeria Yummy
          LESNICZYy
          Piwo w stylu pastry sour ale . Daje to co obiecuje . Rześkie , słodko-kwaśne , pijalne , owocowe . 22% ekstraktu i dobrze ukryte 7.8% alko , wchodzi jak nóż w masło . Piwo udowadnia, że kraj knedli to nie tylko desitki ...
          2023-01-31, 17:42
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...