Do sześciopaka Karmi Classic dodawana jest dość spora płócienna torba z logo piwa. Promocja zauważona w sieci Real. Cena 18,99zł
6 x Karmi + torba
Collapse
X
-
6 x Karmi + torba
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania nową, nieużywaną torbę zacierną firmy Brewmaster. Torba pozwala na uwarzenie własnego piwa metodą "Brew in a bag", która pozwala na znaczne skrócenie czasu warzenia piwa, dzięki pominięciu procesu filtracji. Torba spokojnie mieści się w 30 litrowym garnku....
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2017-08-21, 20:47 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Kupię lub wymienię na birofilia tyską torbę z naszywką Łowcy Birofiliów. Tylko w bardzo dobrym stanie. Były kiedyś prezentami na tyskiej giełdzie.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-10-14, 20:03 -
-
alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach
Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.