Ja również mam problem ze znalezieniem trzeciego wzoru. Na Shellu widziałam tylko dwa.
Warka - podkładki i szklanki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziJa również mam problem ze znalezieniem trzeciego wzoru. Na Shellu widziałam tylko dwa.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziW Carrfourze są na bank 3 rodzaje.Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
dzis widziałem tą promocję na stacji BP w Knurowie na szczęście mam już komplet.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
W leszczyńskim Expresie też są. Na palecie stoją tylko dwa wzory. Pofatygowałem się dwa razy i mimo zapewnień obsługi za pierwszym razem, że wszystko jest na sklepie, po dwóch dniach trafiłem na paletę ustawioną w innym miejscu sklepu na której znalazłem zestawy z brakującym wzorem na poprzedniej. Oni sami nie wiedzą co mają i przy powtórnych odwiedzinach można miło się o tym przekonać."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
W Bochni również promocja aktywna, do butelki PET 1.5 litra, dodają szklaneczkę z podstawką. Cena 7.99 zł.
Na pytanie czy są 3 wzory, Pani wzięła butelkę Warki do ręki, poobracała i stwierdzila że tylko 1 rodzaj dostali, wszystkie takie same Po chwili rozmowy doszliśmy jednak do porozumienia i przyniosła wszystkie szklanki...Last edited by forra6; 2009-09-24, 11:05.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Jest nowa odmiana tej promocji, knajpiana. W lokalu za (tu każdy lokal uzupełnia ile) warki, szklanka lub podstawka. W lokalnej mordowni za 4 szklanka, za 3 podstawka.Last edited by soltys1313; 2009-09-26, 16:22.
Comment
-
-
Legnica - stacja Lotos zestaw z 5 puszkami
Gliwice
- lokalny sklepik komplecik do Warki 1,5l - 3 rodzaje (okrąglak pl. Grunwaldzki)
- knajpka do dwóch piwek podstawka - 1 rodzaj (dawny Bartosz ul.Dolnej Wsi)zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
Comment