W Lublinie można zauważyć promocję Lubelskiego za kilka bączków (zależy od sklepu) dostaje się szklankę 0,3l. Np. sklep Milea ul. Langiewicza za 4 bączki-szklanka(szklanka taka jak w kolekcjonerstwie).
Lubelskie - szklanka
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Może ktoś zbiera egzotyczne szkło? Szklanka chińskiego browaru TSINGTAO. wysokość około 15 cm, prawdopodobnie lata 90. Chętnie wymienię na coś z browaru Dojlidy lub ewentualnie sprzedam....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-09-04, 21:34 -
- Loading...
- Koniec listy.