Szklaneczki i kufelki zbieram, a pstrąga u mnie kobietki spijają, dlatego szukam zestawu, tyle, że w Wawce jeszcze chyba nie były w żadnym markecie.
strong dwusłodowy + szklanka
Collapse
X
-
STRONG
Rzeszów - sieć Intermarche (Galeria Graffica) - zestaw za 14,49 zł.
Biorąc pod uwagę koncernowy asortyment piwa na półkach ten Strong naprawdę da się wypić .Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziW każdym razie wczoraj w Carrefour we wrocławskiej Factory nic nie słyszano o strongach ze szklanicą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziDo Wrocławia coś chyba promocja nie może dotrzeć. W każdym razie wczoraj w Carrefour we wrocławskiej Factory nic nie słyszano o strongach ze szklanicą.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
Piotr
Comment
-
-
Strong - mój stły wybór jak już jest po 22.00 i nie ma szansy na dostanie prawdziwego piwa w okolicy 100km.
Wrażenia prosto z puszki:
Najpierw poczułem coś słodkiego, cukierkowego i wyrazistego a na końcu gorycz. Pomiędzy na języku pomykały mi niezidentyfikowane, raczej niezbyt wzniosłe smaki.
Ogólnie straszny bałagan smakowy w tym piwie.
A Pulaski mi sie bardziej podobał niż 2 kłosy i krzywe.
A teraz przystapię do przeczytania, komentarzy innych, powyżej.Do piwka zamiast papieroska - www.snus.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Snus Wyświetlenie odpowiedziWrażenia prosto z puszki
Comment
-
Comment