Promocja Kasztelana?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mareks
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1939

Promocja Kasztelana?

Na Alledrogo pojawiły się podstawki :

Czy to jest promocja taka jak niedawno Piasta?

Jak ktoś coś wie to niech podzieli się informacją a nie dusi info i załatwia dla siebie aby wystawić na sprzedaż a potem będzie udawał wielkie oburzenie na "cfaniaków" z Allegro.
    Ja zamieszczam info o promocjach, czego nie da się powiedzieć o co poniektórych.
  • Misiu_PM
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.03
    • 201

Dowiedzialem się od wystawiającego na allegro, że:

"(...) podstawki są do zdobycia tylko w Płocku i okolicach i na dodatek w komplecie bardzo trudno jest je nabyć .Tylko nieliczne sklepy dostały komlety ze
    względu na małą liczę wyprodukowanych sztuk , tak na marginesie sam odwiedziłem konkuręcje w kilku sklepach i mają już nielicznyh szczypiornistów. (...) podstawki są pakowane po 4 szt.trzeba kupić 8 piw czyli do 2 jedna. (...)"

Pozdrawiam
    Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl

Comment

• mareks
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.05
      • 1939

Pożyjemy - zobaczymy.

Comment

• pizmak666
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2006.12
        • 1904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedzi
        Pożyjemy - zobaczymy.
        Dokładnie.A jak było ze Śląskiem Wrocław?Pierwsze komplety poszły po 100PLN bo ponoć strasznie rzadkie a później jakiś facet wystawił kilkaset sztuk i cena spadła do 4,99PLN.
        „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• mareks
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.05
          • 1939

Te kilkaset sztuk to bajer aby skusić kupujących.
          Sklepy dostawały po kilka kompletów.

Comment

• pizmak666
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2006.12
            • 1904

Może i bajer ale dało to do myślenia innym sprzedającym i obecnie można kupić te wafle za 4,5PLN co stanowi że są to chyba najtańsze korki na rynku (jakieś 40gr/sztukę).Płock jest jednak dużo mniejszy od Wrocka i jeśli faktycznie tylko tam jest ta promocja to cena może pozostać na pewnym poziomie.Czas pokaże.
            „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• mareks
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.05
              • 1939

To nie są podstawki korkowe lecz tekturowe lakierowane.

Comment

• zulu
                Porucznik Browarny Tester
                • 2004.04
                • 299

Comment

• zulu
                  • 2004.04
                  • 299

O ile dobrze rozumiem są podstawki nie tylko Wisły Płock ale i seria Anwilu Włocławek.
                  Do tego kufle i szaliki.
                  cyt. "Za zakup 2 promocyjnych opakowań Kasztelana konsumenci odbiorą podkładkę pod piwo, kupując 6 opakowań Kasztelana mogą otrzymać 4 podkładki lub szklankę, a za 8 opakowań piwa szalik kibica."

Comment

• Misiu_PM
                    • 2006.03
                    • 201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedzi
                    O ile dobrze rozumiem są podstawki nie tylko Wisły Płock ale i seria Anwilu Włocławek.
                    Do tego kufle i szaliki.
                    cyt. "Za zakup 2 promocyjnych opakowań Kasztelana konsumenci odbiorą podkładkę pod piwo, kupując 6 opakowań Kasztelana mogą otrzymać 4 podkładki lub szklankę, a za 8 opakowań piwa szalik kibica."
                    Mi też się tak wydaje, ale mam zbyt daleko do Włocławka by to sprawdzić. Za niedługo się dowiemy

Comment

• zulu
                      • 2004.04
                      • 299

Jeśli ktoś może podać adresy sklepów we Włocławku i Płocku gdzie ta promocja na pewno jest to bardzo proszę - będę wdzięczny.

Comment

• Misiu_PM
                        • 2006.03
                        • 201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedzi
                        Do tego kufle i szaliki.
                        Jest seria 12 podstawek z koszykarzami Anwilu Włocławek:

Comment

• zulu
                          • 2004.04
                          • 299

Pojechałem specjalnie do Włocławka po te podstawki. Wcześniej w necie znalazłem listę sklepów gdzie dostarczany jest Kasztelan i wrzuciłem do navi. No i szczerze mówiąc jest tragedia. Promocja była tydzień temu, sklepy dostały małą ilość sztuk i praktycznie wszędzie podstawki, szklanki i szaliki już się rozeszły wśród kibiców. Podstawki znalazłem w dwóch miejscach na kilkadziesiąt odwiedzonych sklepów. Udało mi się zdobyć tylko dwa komplety, z czego jeden wystawiłem wiadomo gdzie, ale zawsze jestem otwarty na propozycje wymiany. Mam też na zbyciu szklankę Kasztelana z logiem Anwilu
                          Oczywiście nie byłem we wszystkich sklepach i być może ta promocja jest jeszcze do trafienia, ale to nie będzie łatwa sprawa. Być może też jakiś lepszy "cfaniak" znowu wystawi 200 kompletów po 5zł na kup teraz.
                          Last edited by zulu; 2009-12-26, 16:16.

Comment

Przetwarzanie...
                          X