Piast - zdrapka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mareks
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1939

Piast - zdrapka

Promocja zaobserwowana dziś w pubie Lissa.
    Do wygrania kufle i orzeszki.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • pebejot
    Szwecja, Malmö, Bergsgatan 33, Malmö Brewing Co & Taproom
    pebejot
    Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
    Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
    Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...
    2024-08-07, 16:46
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 18:00
  • dadek
    Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
    dadek
    Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
    Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
    2023-11-01, 19:58
  • pebejot
    Jelcz-laskowice, Polna 38, Browar Cześć Brat!
    pebejot
    Browar Cześć Brat! zaprasza w sezonie w weekendy do swojego firmowego lokalu.
    Lokal ma formę ogródka działającego na terenie posesji, na której mieści się browar.
    Do dyspozycji mamy hipsterskie stoliki z blatem z płyty paździerzowej w komplecie z ławkami zbitymi z europalet....
    2023-09-11, 21:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...