Żywiec szkalnka + podkładki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • myhaoi
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.05
    • 66

Żywiec szkalnka + podkładki

do 4 puszek dostałem ten zestaw
    nie zauważyłem żeby szklanka była jakaś nowa czy inny wzór ale podkładki są fajne
    w zestawie jest ich cztery z dwóch stron jest to samo

na pudelku w środku jest "instrukcja" jak nalewać tego rodzaju piwo
    Attached Files
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi
    do 4 puszek dostałem ten zestaw
    nie zauważyłem żeby szklanka była jakaś nowa czy inny wzór ale podkładki są fajne
    I to jest ciekawe, bo na opakowaniu ewidentnie jest inne szkło. Może najpierw wypychają starocie, a za czas jakiś zrobią promocję z nową szklanką.
    blog.kopyra.com

Comment

• picia_pl
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.07
      • 112

W Radomiu do 5 puszek lub butelek. Też mnie zmylił ten wzór szklanki na pudełku a w środku wielkie gó...

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
        dadek
        W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
        2023-10-04, 23:21
      • dadek
        Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
        dadek
        Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
        2023-08-23, 00:48
      • sam84
        Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
        sam84
        Dzień dobry.
        Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
        2023-01-13, 18:12
      • dadek
        Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
        dadek
        Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
        2021-12-20, 01:37
      • Wawo
        Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
        Wawo
        Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
        2020-10-29, 16:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...