w carrefour jest dostępne za nieco ponad 18zł. 3 pety warki i wiaderko metalowe na lód.
Warka+wiaderko na lód
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Megachłodzący zestaw WARKI
W carrefourze teraz jest promocja "Megachłodzący zestaw Warka"
Dostajemy 3xWarka 1,5l + pojemnik na lód + 10 woreczków do lodu - i to wszystko za 18,99 zł ;D
Tutaj macie zdjęcia tego cudeńka :P
-
Comment
-
Comment
-
Jedyny plus tej Warki to taki,ze pochodzi ze Słowacji a nie z miasta na W.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Raczej z Serbii."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Mea culpa,miała byc Serbia.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Jak niektórzy już wiedzą a inni jeszcze nie, zakupiłem dużą kolekcję która pochodzi z Rosji a sprowadził ją do kraju kolega guma.
Z racji że zbieram Polskę, Serie oraz Afrykę, znaczną część kolekcji postanowiłem odsprzedać.
Kapsle polskie oczywiście na sztuki:
Zdjęcia...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię
Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...-
Channel: Przy piwie
2024-06-21, 10:45 -
-
Trochę prywaty od admina
W imieniu swych rodziców poszukuję nowego właściciela dla zadbanego VW Golfa V z 2005r. Samochód w bdb stanie technicznym i wizualnym. Od nowości jeden właściciel, serwisowany w ASO, garażowany, delikatnie traktowany. Przebieg 130 tys.km. Wnętrze...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
W związku z naszym browarkiem domowym Świński Ryjek, to gdzieś tam sobie niezobowiązująco kolekcjonujemy z Maggykiem różne sprawy ze świńskimi ryjkami właśnie jako temat przewodni.
Nie jest to jednak właściwie temat dla prezentacji naszej kolekcji. Raczej prośba do Was -...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
7. 1. ČESKÁ TŘEBOVÁ
Národní dům, Kozlovská 565, 8–11.00; další info (rezervace stolů):
Radek Papáček, rapa.beer@seznam.cz, +420 604 961 961, příp.
Miloslav Habrman, dlabanek@seznam.cz, +420 777 166 845
21. 1. PRAHA – KSPS
Menza Studentský dům, roh Bechyňovy a...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment