W trwającej do 30 września 2010 r. promocji Specjala za 20 kapsli można dostać szklankę z wygrawerowanym imieniem. Informacja o promocji na kontretykiecie butelki.
Specjal (20 kapsli = szklanka)
Collapse
X
-
To już wiem czemu chłopaczek na poczcie wysyłał kapsle i skrupulatnie je liczył! A ja myślałem, że to jakiś kolekcjoner
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja wysłałem na początku lipca 40 kapsli uzbieranych na wsi niedaleko mnie kumpel później mnie uświadomił, że kapsle przyjmują od 19 lipca - myślałem że po ptokach a tu niespodzianka. Dostałem wczoraj smsa a dzisiaj kurier przywiózł mi dwa kufelki z podstawkami Całkiem fajne, szkoda tylko, że imię jest małe i słabo widoczne. Zamieszczam poniżej dwa zdjęcia, wybaczcie jakość, ale telefon to mój jedyny w tym momencie aparat
Comment
-
-
uuuu-u, cienko widzę swoje szanse. Już przysyłają, a ja dopiero wysłałem kapselki..?
kiedyś w promocji warszawskiego Królewskiego na pierwszą transzę zapodali 100 000 ( nie załapałem się ) dołożyli następne 300 000 i dopiero się udało.
Te dane Króla to zebrane z etykiet i plakatów.
W tym momencie jestem w Sopocie i widzę mnóstwo reklam tej promocji Specjala
Comment
-
-
Mam małe pytanko do tych co już dostali kufle... czy to muszą być kapsle promocyjne Specjala czy wystarczy 20szt zwykłych kapsli?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment