5 butelek dobrego pszeniczniaka + pokal imitujący puchar świata za jedyne 54,99 zł Kupione przed chwilą w Auchan w CH Wola Park w Warszawie. Na półce stało jeszcze kilka zestawów.
Erdinger Weisbier 5-pak + pokal
Collapse
X
-
Poprosimy o zdjęcie szkła, jeśli to nie problem :-)
A nawiązując do Twojego posta w temacie promocji Paulanera, podałeś że jest dostępny również zestaw Švyturys ze szkłem, pamiętasz może cenę ?Last edited by forra6; 2010-07-20, 09:20.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziA nawiązując do Twojego posta w temacie promocji Paulanera, podałeś że jest dostępny również zestaw Švyturys ze szkłem, pamiętasz może cenę ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedzi5 butelek dobrego pszeniczniaka + pokal imitujący puchar świata za jedyne 54,99 złJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
ERDINGER - SZKŁO
W Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł.
Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedziMi udało sie dostać w Auchan Komorniki koło Poznania, cena 49 zl za 5 pack co daje 10 zl za piwo w porownaniu do 6,40 kupując osobno, ale co się nie robi dla powiekszenia kolekcjiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziW Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł. Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.
Oto Polsza cała.
Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?Last edited by petrus33; 2010-07-26, 00:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziWreszcie to ktoś zauważył !
Oto Polsza cała.
Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziTrochę nie na temat, ale przyjedź do Krakowa na ul. Kobierzyńską, to wybierzesz coś sobie.
Piwa, które są tu pokazane, mnie nie interesują http://www.vinisfera.pl/wina,633,270,0,0,F,news.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziJeżeli kupowałeś tylko dla szkła to tańszą opcją jest kupno na wiadomym serwisie albo na giełdach
Comment
-
Comment