Erdinger Weisbier 5-pak + pokal

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lisiewski
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.12
    • 459

Erdinger Weisbier 5-pak + pokal

5 butelek dobrego pszeniczniaka + pokal imitujący puchar świata za jedyne 54,99 zł Kupione przed chwilą w Auchan w CH Wola Park w Warszawie. Na półce stało jeszcze kilka zestawów.
  • forra6
    • 2008.11
    • 413

Poprosimy o zdjęcie szkła, jeśli to nie problem :-)
    A nawiązując do Twojego posta w temacie promocji Paulanera, podałeś że jest dostępny również zestaw Švyturys ze szkłem, pamiętasz może cenę ?
    Last edited by forra6; 2010-07-20, 09:20.
    Don't trust nobody, It will cost you much too much
    Beware of the dagger, It caress you at first touch
    O, all small creatures, It is the twilight if the gods

Comment

• aMarcin
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.08
      • 152

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedzi
      A nawiązując do Twojego posta w temacie promocji Paulanera, podałeś że jest dostępny również zestaw Švyturys ze szkłem, pamiętasz może cenę ?
      W Szczecinie jest za 26,69 zł.

Comment

• lisiewski
        • 2009.12
        • 459

Brakujące zdjęcie szkła wraz z zawartością
        Attached Files

Comment

• Mason
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼
          • 2010.02
          • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedzi
          5 butelek dobrego pszeniczniaka + pokal imitujący puchar świata za jedyne 54,99 zł
          Hmmm, Erdinger w regularnej sprzedaży kosztuje jakieś 7-8 zeta, czyli pokal wycenili na 20 złotych.
          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• lisiewski
            • 2009.12
            • 459

2-pak ze zwykłym szkłem widziałem za ponad 23 zł w sklepie osiedlowym...

Comment

• Mason
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼
              • 2010.02
              • 3280

Hmmm, ja ten 2-pak widziałem za ok. 35 zeta. Gdzie to można nabyć w tej bardziej przyjaznej cenie?
              JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Jack75g
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 555

ERDINGER - SZKŁO

W Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł.
                Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.
                Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• biker200
                  • 2003.10
                  • 152

Mi udało sie dostać w Auchan Komorniki koło Poznania, cena 49 zl za 5 pack co daje 10 zl za piwo w porownaniu do 6,40 kupując osobno, ale co się nie robi dla powiekszenia kolekcji

Comment

• genea
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2006.02
                    • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Mi udało sie dostać w Auchan Komorniki koło Poznania, cena 49 zl za 5 pack co daje 10 zl za piwo w porownaniu do 6,40 kupując osobno, ale co się nie robi dla powiekszenia kolekcji
                    Jeżeli kupowałeś tylko dla szkła to tańszą opcją jest kupno na wiadomym serwisie albo na giełdach
                    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
                    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
                    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedzi
                      W Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł. Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.
                      Wreszcie to ktoś zauważył !
                      Oto Polsza cała.
                      Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
                      Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?
                      Last edited by petrus33; 2010-07-26, 00:20.

Comment

• Cez
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Wreszcie to ktoś zauważył !
                        Oto Polsza cała.
                        Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
                        Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?
                        Trochę nie na temat, ale przyjedź do Krakowa na ul. Kobierzyńską, to wybierzesz coś sobie.
                        Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• petrus33
                          Gość
                          • 2008.01
                          • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedzi
                          Trochę nie na temat, ale przyjedź do Krakowa na ul. Kobierzyńską, to wybierzesz coś sobie.
                          Byłem w tym sklepie chyba w 2008r i pamiętam, że spory wybór był. Nie wiem, czy tam można kupić jakieś rzadzsze Weizeny ? Jeśli tak, to co tam jest w ofercie ? Jest może ich strona ?
                          Piwa, które są tu pokazane, mnie nie interesują http://www.vinisfera.pl/wina,633,270,0,0,F,news.html

Comment

• Cez
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.01
                            • 1789

Poczytaj tu.
                            Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• biker200
                              • 2003.10
                              • 152

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedzi
                              Jeżeli kupowałeś tylko dla szkła to tańszą opcją jest kupno na wiadomym serwisie albo na giełdach
                              no tak ale to zupełnie przeczy mojej zasadzie zbierania szkła, szkła nie kupuje nigdy samego. Najczęściej wynosze z knajpy ale po uprzednim wypiciu kilka, lub kupuje piwa gdzie szklanke dostaje w promocji

Comment

Przetwarzanie...
                              X