5 butelek dobrego pszeniczniaka + pokal imitujący puchar świata za jedyne 54,99 zł Kupione przed chwilą w Auchan w CH Wola Park w Warszawie. Na półce stało jeszcze kilka zestawów.
Poprosimy o zdjęcie szkła, jeśli to nie problem :-)
A nawiązując do Twojego posta w temacie promocji Paulanera, podałeś że jest dostępny również zestaw Švyturys ze szkłem, pamiętasz może cenę ?
Ostatnia zmiana dokonana przez forra6; 2010-07-20, 09:20.
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
W Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł.
Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.
Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Mi udało sie dostać w Auchan Komorniki koło Poznania, cena 49 zl za 5 pack co daje 10 zl za piwo w porownaniu do 6,40 kupując osobno, ale co się nie robi dla powiekszenia kolekcji
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biker200
Mi udało sie dostać w Auchan Komorniki koło Poznania, cena 49 zl za 5 pack co daje 10 zl za piwo w porownaniu do 6,40 kupując osobno, ale co się nie robi dla powiekszenia kolekcji
Jeżeli kupowałeś tylko dla szkła to tańszą opcją jest kupno na wiadomym serwisie albo na giełdach
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
W Niemczech Erdinger w sklepie z pamiątkami: szklanki 0,5 l. mozna dostać za 2,90 euro tj. 12 zł, natomiast szklanka 0,5 l. z kielichem w kształcie piłki za 3,90 tj. ok. 16 zł. Strasznie nas tutaj skubią, cena 55 zł za 5. piw i szkło nie ma nic wspólnego z PROMOCJĄ.
Wreszcie to ktoś zauważył !
Oto Polsza cała.
Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?
Ostatnia zmiana dokonana przez petrus33; 2010-07-26, 00:20.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33
Wreszcie to ktoś zauważył !
Oto Polsza cała.
Masz chyba ze 20 różnych szklanic Erdingera, a piwo piłem tylko dwa razy w życiu w Niemczech.
Może dożyję czasów, gdzie wybór Weizenów będzie lepszy w Polsce.....może ?
Trochę nie na temat, ale przyjedź do Krakowa na ul. Kobierzyńską, to wybierzesz coś sobie.
Trochę nie na temat, ale przyjedź do Krakowa na ul. Kobierzyńską, to wybierzesz coś sobie.
Byłem w tym sklepie chyba w 2008r i pamiętam, że spory wybór był. Nie wiem, czy tam można kupić jakieś rzadzsze Weizeny ? Jeśli tak, to co tam jest w ofercie ? Jest może ich strona ?
Piwa, które są tu pokazane, mnie nie interesują http://www.vinisfera.pl/wina,633,270,0,0,F,news.html
Jeżeli kupowałeś tylko dla szkła to tańszą opcją jest kupno na wiadomym serwisie albo na giełdach
no tak ale to zupełnie przeczy mojej zasadzie zbierania szkła, szkła nie kupuje nigdy samego. Najczęściej wynosze z knajpy ale po uprzednim wypiciu kilka, lub kupuje piwa gdzie szklanke dostaje w promocji
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
Comment