Ostatni post w tym temacie zdaje się częściowo rozwiewać wątpliwości:
Argus x10 + szkło w Lidl
Collapse
X
-
Może w innych częściach kraju są argusy z innych browarów? Chociaż to by chyba było trochę bez sensu. Być może komuś poza Wrocławiem też uda się trafić na jakąś etykietę zbiorczą z nazwą producenta (myślę, że nie tylko w tym sklepie, do którego chodzę się zdarzają). Z drugiej strony przez ostatnie 1-1,5 miesiąca te piwa były inaczej pakowane (tzn. nie były w foliowych 4-pakach), a teraz wróciły do takich opakowań. Nie wiem, czy to może świadczyć o jakimś innym producencie, czy tak się po prostu zdarzyło.
Comment
-
-
podobne etykiety zbiorcze na paletach widziałem ok. 2 tygodnie temu na Argusie Jasnym i Strongu. Argus Rubi jest zawsze wystawiony tylko po kilka zgrzewek w czteropakach, więc nie widać na nim etykiet. Wydaje mi się, że już dość długo w Głubczycach nie robią piwa dla Lidla.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Kupię szkło browaru Monsters i do grodziskiego
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-07-07, 15:23 -
-
Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
Z dworca kolejowego...-
Channel: Bułgaria
-
-
Kod LB (Jędrzejów)
Zawartość alko 6.0%
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - coś było.
Gaz - średni.
Barwa - złoto.
Aromat - prawie nic, chyba mini zbożowość.
Smak - słodkawe, płone, płaskie, wodnista gorzkawa...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
-
-
Szukam szkła: Pinta edel goblet oraz Pinta miesiąca 2017
...-
2024-01-13, 18:55 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment