Spotkałem dzisiaj w Realu w Częstochowie : Browar Gontyniec - butelki 0,33 2x Gniewosz ciemny, 2x Gniewosz Koźlak i 2x Gniewosz Jasne = razem około 13 zł. Wszystko w fajnym kartonikowym sześciopaku.
REAL - Browar Gontyniec
Collapse
X
-
REAL - Browar Gontyniec
Tagi: brak
-
-
W Opolu tez jest a docelowo chcą wejść do wszystkich Realów.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
W Częstochowie też są w Realu."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziW Częstochowie też są w Realu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yavo Wyświetlenie odpowiedziW Warszawie też. Sztuka - 1.69 w promocji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPatrz pierwszy post
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trzcina_pt Wyświetlenie odpowiedziZdradzisz w którym?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziPiotr i Paweł w Blue City. 6-pak za 9.99 + kaucja 6x0,49 zł.
Comment
-
Comment