W Warszawie w Carrefourze przy Wileńskim jest zestaw z kuflem 0,5 i 1l (za niecałe 22zł), sporo jeszcze zostało.
Paulaner Oktoberfest 2010 - różne zestawy + kufel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedzi2 ciemne + 3 jasne + kufel 0,5l zakupiłem w zeszłym tygodniu w Realu (Fort Wola). Cena 23,95 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziHeeelloł! To temat o promocji Paulanera OCTOBERFEST BIER, a nie pszenicznego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pierun Wyświetlenie odpowiedziNo widzisz, cała dziwność polega na tym, iż na opakowaniu promocyjnym pisze Octoberfest bier z gromadą pijących bawarczyków, a w środku poza kufelkiem 0,5 (również z nadrukami "200 lat octoberfest" itd.) jest dołączone piwo w ilości: 3 jasne przeniczne + 2 ciemne przeniczne.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziPiwo szkodzi, wróć do mleka....
A błędy, cóż każdemu mogą się zdarzyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pierun Wyświetlenie odpowiedziKiepsko nawracasz, nie nadajesz się na kaznodzieje i mnie nie nawrócisz.
A błędy, cóż każdemu mogą się zdarzyć.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
paulaner 3 jasne + 2 ciemne + kufel 0,5l
Wczoraj, tj. 16.11.2010 r. w Real Bydgoszcz CH Rondo zauważyłem jeszcze kilkanaście sztuk zestawów Paulanera: 3 jasne + 2 ciemne + kufelek 0,5l."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Ja zauważyłem, że na allegro całkiem dobrze sprzedają się właśnie kufelki z tego zestawu po 18 zł więc może jest to pomysł na mały biznes :-)
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziJa zauważyłem, że na allegro całkiem dobrze sprzedają się właśnie kufelki z tego zestawu po 18 zł więc może jest to pomysł na mały biznes :-)
http://allegro.pl/oficjalny-kufel-ok...306833610.html
Aczkolwiek musiałbym wtedy zorganizować jakąś imprezkę, na którą zaprosiłbym brata - wielbiciela Paulanera."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedzi...a może to jakiś pomysł na życie.
Aczkolwiek musiałbym wtedy zorganizować jakąś imprezkę, na którą zaprosiłbym brata - wielbiciela Paulanera.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedzizaprosiłbym brata - wielbiciela Paulanera.Ostatnia zmiana dokonana przez natalka; 2010-12-01, 22:33.Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?
Comment
-