W Almie w warszawskiej Promenadzie "nie ma, nie było i nie będzie" pokali. Osz...
Alma - 3 Brackie Mastne + pokal
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziW Almie w warszawskiej Promenadzie "nie ma, nie było i nie będzie" pokali. Osz...Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziCholera! A miałam tam podjechać i się też spytać... Niedobrze...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziBędę informował na bieżąco. Może nie dosłyszałem i padło "...i nie będzie dzisiaj".Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Jest też we Wrocławiu - w Pedecie (teraz Renoma). Pokal bardzo mi się podoba, choć troszkę kreska /margines/ jest zbyt blisko brzegu szkła. Ale i tak bardzo mi się podoba i się skusiłem, choć nie jestem zbytnim piwnym gadżeciarzem
Comment
-
-
Rzeszów - Alma, dostępne zarówno pojedyńcze bulelki 0,5 l. jak i zestawy - 3x z pokalem 0,5 l.
Cena ta sama 3,49 za butelkę i 10,47 za zestaw. Butelka jest bezzwrotna.
Pokal bardzo ładny.
Piwem Mastnym się zawiodłem, gdybym nie widział co piję stwierdziłbym, iż to jakiś niszowy produkt rodem dla Tesco lub Biedronki w stylu VIP itp.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziPiwem Mastnym się zawiodłem, gdybym nie widział co piję stwierdziłbym, iż to jakiś niszowy produkt rodem dla Tesco lub Biedronki w stylu VIP itp.
Comment
-
-
W bydgoskiej Almie, w Focus Parku, przy ul. Jagiellońskiej dostępne są zarówno zestawy 3x0,5l+pokal, jak i pojedyncze 0,5l.
Co do wrażeń podniebienia - mi smakowało."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Byłem dzisiaj w Almie w Renomie (Wrocław) i zastałem ostatni zestaw 3 brackich z pokalem, teraz już są tylko sprzedawane w formie czteropaku bez pokalu bądź pojedynczo. Wcześniej zaszedłem do Almy w Arkadach - tam można kupić tylko pojedyncze butelki w cenie 3,99 zł
Comment
-
-
W Poznaniu zestaw dostępny w Almie na Wyspiańskiego (City Park), nie wiem jak w SB bo nie byłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snieguuu Wyświetlenie odpowiedziw Almie na Zwyciezcow 40 W-wa mialy juz dzis byc zestawy :] (ale lba sobie uciac nie dam) jak cos to trzeba pytac pozdrawiam milego pana z dzialu piwnego ;]
Comment
-
Comment