Alma - 3 Brackie Mastne + pokal

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baania
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.10
    • 317

Widział ktoś może ten zestaw w Szczecinie?
    Podcast o piwie
    Podcast o piwie | Facebook

Comment

• delvish
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.11
      • 3508

Normalnie ja tu widzę jakieś szaleństwo z tymi zestawami. W Krakowie, kilka dni temu, widziałem w Almie co najmniej kilkanaście takich zestawów.
      "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
      (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• podswierkiem
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2010.11
        • 796

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi
        Normalnie ja tu widzę jakieś szaleństwo z tymi zestawami. W Krakowie, kilka dni temu, widziałem w Almie co najmniej kilkanaście takich zestawów.
        Bo zarówno pokal , jak i piwo są tego godne.
        "Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
        Niechybnie brakuje tam nas!
        Od stania w miejscu niejeden już zginął,
        Niejeden już zginął kwiat!"

Comment

• karin861
          • 2006.02
          • 597

Widział ktoś ten zestaw w Warszawie jeszcze?
          Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Byłem dziś w Almach na Zwycięzców i Ostrobramskiej i zestawu nie uświadczyłem
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• karin861
              • 2006.02
              • 597

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
              Byłem dziś w Almach na Zwycięzców i Ostrobramskiej i zestawu nie uświadczyłem
              Wiem właśnie, byłam w tych dwóch miejscach z tydzień temu i pustki...
              Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

Przetwarzanie...
              X