dlatego może jeszcze jakiś stolik przyblokować, bo chyba będzie sporo chętych, bo raz że promocja, dwa że sporo miejsc będzie zamkniętych
Bierhalle Arkadia - 11 listopada - piwo 50% ceny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziKarin, no ja nie wiem czy po takim wyznaniu adoratorów jeszcze będziesz miałaZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziMarusiu ja chętnie, ale byś musiała się w tym czasie moją 2,5 letnią łobuziarą zająć
O nie, nie ma mowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziO to się nie martw, nie każdy facet lubi "ciapowate" babska Ze mną jest wesoło i ambitnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCiapowatym mówimy NIE, ale żeby od razu WSZĘDZIE jaja?Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziDuża przenośnia była
A wracając do tematu - pewnie frekwencja w Bierhalle będzie spora, zatem w 3 osoby macie szansę na miejscówkę, ale jakby się więcej zdecydowało, to może być za późno na rezerwację.
Zresztą, co ja tam wiem, przecież ze wsi jestem
Comment
-
-
Kurcze, miałem bardzo ambitny plan na 11 listopada. Wylot do Warszawy rano, defilada na żywo oraz piwko w Arkadii za pół ceny, a popołudniu powrót samolotem do wrocka (czasowo i kosztowo loty są konkurencyjne wobec PKP - żeby nie było, że jak szlachta bujam się samolotami ). No niestety z poprzednim preziem rozbiła się defilada. I lipa, bo na samo piwko to się lecieć nie opłaca, a za pajaca z kotylionem w warszawce robić nie będę
Szkoda, że wrocławska Bierhalle nie ma takiej promocji...
Wasze warszawiakiLast edited by chemmobile; 2010-11-10, 22:03.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Umów się z Marusią i resztą wrocławskiej ekipyZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
No i ja już po zabawie, piwka pyszne były. Z pośród trzech rodzajów: pszenica, pils i ciemne, pierwsze miejsce ex aequo ciemne z pilsem, trochę za nimi niestety pszenica, po której najwięcej się spodziewałem, ale i tak zła nie była.
Comment
-
-
W godzinie twojego wpisu dopiero wkraczałem do akcji.
Spędziłem patriotyczny wieczór z Docentem, klarując mu, że czeskopochodne określenie "rżnięte" jest z gruntu obce i naganne i należy używać rdzennie polskiego terminu "łamane". Tony materiału dowodowego ("a w łeb dawno nie dostałeś?") nie poskutkowały i dopiero alternatywna propozycja ("krojone") wzbudziła odmianę u mojego interlokutora. Niestety, po zapisaniu nowego osiągnięcia piwnej polszczyzny na jakimś wyblakłym świstku Docent stwierdził, że zauroczenie prysło i nadal będzie "rżnął" piwo.
Idzie wziąść się załamać.Last edited by żąleną; 2010-11-12, 01:16.
Comment
-
-
Jakby było łamane to by się zwało "porušovane", krojone z kolei "stříhane". Tak więc musi być "rżnięte" Ciężki dziś ranek w robocie...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No a Karin nie zdążyła wszystkich jaj poupinać i nie dotarła?
P.S. Karin, sorry, ale tak mi się te Twoje jaja spodobały, ze nie mogę się oprzeć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo a Karin nie zdążyła wszystkich jaj poupinać i nie dotarła?
P.S. Karin, sorry, ale tak mi się te Twoje jaja spodobały, ze nie mogę się oprzećZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment