W gazetce sieci Piotr i Paweł ważnej 01-07.12.2010 r. przedmiotowy zestaw za 22,99 zł.
Tyskie 10x + kalendarz
Collapse
X
-
Jak widzę, kolega podswierkiem nic innego nie robi tylko przegląda gazetki reklamoweZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziJak widzę, kolega podswierkiem nic innego nie robi tylko przegląda gazetki reklamowe"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziJak widzę, kolega podswierkiem nic innego nie robi tylko przegląda gazetki reklamoweZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dj_toma Wyświetlenie odpowiedziA może ktoś namierzył gdzie można dostać z tyskiego kalendarz ścienny? Na aukcji już jest, a w sklepach nie znalazłem do tej pory...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dj_toma Wyświetlenie odpowiedziA może ktoś namierzył gdzie można dostać z tyskiego kalendarz ścienny? Na aukcji już jest, a w sklepach nie znalazłem do tej pory...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dj_toma Wyświetlenie odpowiedziA może ktoś namierzył gdzie można dostać z tyskiego kalendarz ścienny? Na aukcji już jest, a w sklepach nie znalazłem do tej pory..."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziDziesięciopak Tyskiego 0,5l + gratis kalendarz książkowy nadal w ofercie Tesco, aktualnej do 24.12.2010 r., za 25,49 zł.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimasz chopie zdrowie"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tbasznianin Wyświetlenie odpowiedziKalendarze ścienne jak i książkowe pojawią się w małych spożywczakach, ja wczoraj zakupiłem 6 x tyskie i do wyboru miałem ścienny albo książkowy
He he - no to jeszcze trochę i będzie można kupić sam kalendarz, bez konieczności zabierania do domu puszek z Tyskiem
Comment
-
-
Dla mnie osobiście jako zwolennika browarów regionalnych totalnym absurdem i sprzecznością byłoby zakupienie piwa dużego koncernu tylko po to aby otrzymać dodawany przez nich gratis. Jeśli już zdecydowałem się wspierać lokalne browary i swoim zachowaniem dawać przykład innym żeby postępowali podobnie to nie widzę większego sensu łakomienia się jakąś sztuczną promocją, w której ja zyskałbym kalendarz a Kompania Piwowarska kolejnego klienta umacniającego ich pozycję na rynku.
Sądzę, że prawdziwy fan dobrego piwa i znawca praw rządzących rynkiem piwowarskim w Polsce nigdy by nie zakupił takiego ,,promocyjnego'' wielopaku.Ostatnia zmiana dokonana przez TomekPeisert; 2010-12-17, 21:38.
Comment
-
Comment