Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert
Wyświetlenie odpowiedzi
Tyskie 10x + kalendarz
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedziDla mnie osobiście jako zwolennika browarów regionalnych totalnym absurdem i sprzecznością byłoby zakupienie piwa dużego koncernu tylko po to aby otrzymać dodawany przez nich gratis. Jeśli już zdecydowałem się wspierać lokalne browary i swoim zachowaniem dawać przykład innym żeby postępowali podobnie to nie widzę większego sensu łakomienia się jakąś sztuczną promocją, w której ja zyskałbym kalendarz a Kompania Piwowarska kolejnego klienta umacniającego ich pozycję na rynku.
Sądzę, że prawdziwy fan dobrego piwa i znawca praw rządzących rynkiem piwowarskim w Polsce nigdy by nie zakupił takiego ,,promocyjnego'' wielopaku.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziŚwierku, Tomek ma rację. Świadomy piwosz to nie jest zwykły "konsument", dlatego nie powinien nabierać się na tanie chwyty marketingowe. Jest to tym bardziej znamienne, że mamy tutaj do czynienia z ohydnym tyskaczem.
Tak czy inaczej w kwestii piwa ja właśnie taką doktrynę uznaję, i myślę, że nie tylko ja.Ostatnia zmiana dokonana przez Candlekeep; 2010-12-17, 22:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_F Wyświetlenie odpowiedziMoże piwo nie jest dobre, ale przynajmniej jego zwolennicy dostaną kalendarz a reszta browarów ma gdzieś swoich konsumentów z tego co widzę.
Browary regionalne nie organizują spektakularnych promocji, festiwali piwnych czy koncertów, nie dodają też kalendarzy do swoich piw, ale to wszystko wynagradzają klientowi smakiem i starannością uwarzenia piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedziWręcz przeciwnie, to Kompania Piwowarska ma gdzieś swoich klientów z racji serwowania ludziom niskiej jakości piwa oraz wykorzystywaniu medialnej indoktrynacji opartej na ludzkiej naiwności i zaufaniu do tego co popularne.
Browary regionalne nie organizują spektakularnych promocji, festiwali piwnych czy koncertów, nie dodają też kalendarzy do swoich piw, ale to wszystko wynagradzają klientowi smakiem i starannością uwarzenia piwa."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedziBrowary regionalne nie organizują spektakularnych promocji, festiwali piwnych czy koncertów, nie dodają też kalendarzy do swoich piw, ale to wszystko wynagradzają klientowi smakiem i starannością uwarzenia piwa.Ostatnia zmiana dokonana przez R_F; 2010-12-17, 22:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_F Wyświetlenie odpowiedziCzyli rozumie, że jesteś inny i nie chciałbyś mieć powieszonego w mieszkaniu kalendarza z Twoim ulubionym napojem ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_F Wyświetlenie odpowiedziMoże piwo nie jest dobre, ale przynajmniej jego zwolennicy dostaną kalendarz a reszta browarów ma gdzieś swoich konsumentów z tego co widzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziRozumiem gdybyś napisał o szkle, podkładkach lub czymś w tym stylu, ale kalendarz?
Pozdrawiam.Ostatnia zmiana dokonana przez R_F; 2010-12-17, 23:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_F Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem, u mnie na ścianie zawsze wisi kalendarz z Browaru, podkładek na ścianę jeszcze nie wieszałem, ale pewnie i tacy by się znaleźli co by je wieszali. Rozumie, że co poniektórzy lubią tylko sam produkt, ale są też tacy co chcieliby coś więcej przy okazji dostać
Pozdrawiam."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika R_F Wyświetlenie odpowiedziMoże piwo nie jest dobre, ale przynajmniej jego zwolennicy dostaną kalendarz a reszta browarów ma gdzieś swoich konsumentów z tego co widzę.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziJa tam wolę nabyć piwo, które mi smakuje, bez dodatkowej promocji, niż podły napój alkoholowy z dodanym gadżetem. Jeśli przy ocenie browaru wyżej cenisz gratisowy kalendarzyk niż smak piwa to współczuję"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
Comment