Dziś, podobno, ukazał się Katalog Piw Delikatesów ALMA. Czy ktoś ma może bliższe informacje na ten temat?
Katalog Piw Delikatesów ALMA
Collapse
X
-
W sumie nic ciekawego tam nie ma. Na pierwszej stronie wychwalają Carslberg'a, że nawet jak najbardziej wybredni piwosze go spróbują to uznają go za najlepsze piwo na świecie
Jedna strona poświęcona browarowi Amber, ale chyba tylko zdjęcia tam były, bez opisów. Piwa świata - Guinness, Budweiser Budvar i Corona (czy inny "light corn party bad taste lager"). Pojawiły się też piwa ze wschodu, bodajże Czernichowskie i Obolon ale bez opisów. Poza tym wcisnęli tam też syrop malinowy i chipsy, więc jeśli ktoś miał nadzieję na jakąkolwiek promocję piwnej kultury to sorry - nie tym razem.JEDNO PIVKO NEVADI!
-
-
Dziękuję za informację - czyli, niestety, typowa gazetka marketowa, a po zaopatrzeniu w bydgoskiej ALMIE (jak na Bydgoszcz niezłe), miałem nadzieję na coś bardziej ambitnego."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziW sumie nic ciekawego tam nie ma .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziKolega podał link do sklepu internetowego, a w tradycyjnych Almach jest różnie. Wszystko zależy w jakie produkty wierzy kierownictwo danego sklepu.
Comment
-
-
Może się kierownictwo zmieniło, albo zauważyli że ciekawsze piwa się nie sprzedają - dawniej był tam o wiele lepszy wybór.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziwybór piwa w tym sklepie jest po prostu żałosny...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
-
Dla mnie cienki ten katalog. W Almach jest kilka fajnych piwek o których możnaby wspomnieć w takim biuletynie, napisac kilka słow o danym stylu/jego historii, podpowiedzieć czego się może konsument po nim spodziewać. Mam tu na mysli Diebelsa, pszeniczniaki, koźlaki i kilka dostępnych angielskich ale a z polskich to najbardziej brakuje mi Mastnego. Zamiast tych pozycji mamy katalog o Kasztelanie, Okocimiu, Carlsbergu, Perle i Łomży. Fajnie, ale te piwa chyba już wszyscy znają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arek36 Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.almamarket.pl/gazetka2
katalog "Piwa""Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
Comment