Prezent w postaci ciekawej księgi z czterema rozdziałami: DUBBEL DOUBLE, BLOND BLONDIE, TRIPEL TRIPLE, OPTIMO BRUNO...wyśmienicie się czyta, choć treść jest krótka ...
Grimbergen
Collapse
X
-
Prezent to prezent tym bardziej imieninowy (jestem Andrzej) przyszedł dzisiaj z Belgii i trudno było pytać się z mety o cenę n, ale jak się dowiem to napiszę...o walorach smakowych trudno pisać, bo to nie ten dział, a jestem już po trzecim ....Piwo jest tylko dobre i bardzo dobre.
Comment
-
-
Wątek został wydzielony z PiwoKonkretnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Cena periodyku była tu:
Faire ses courses aux Meilleurs Prix, voilà ce que propose Colruyt. Découvrez nos offres et trouvez un magasin près de chez vous.
w gazetce, nie mogę aktualnie sprawdzić bo mam kiepskie łącze a piwa są w okolicach 60 strony.
Nieskromnie dodam że też dostałem od kolegi kilkadziesiąt butelek z Belgii do przetestowania, niektórych nie widzę na "liście piw" , sukcesywnie kosztuje i focę celem późniejszych opisów...
ZWS
Comment
-
Comment