6 x Tucher + pokal

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lisiewski
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.12
    • 459

6 x Tucher + pokal

Zestaw składający się z 6 różnych piw z browaru Tucher + firmowy pokal udało mi się zdobyć w jednym z nowszych warszawskich sklepów z piwem (Piwo & Wino przy Puławskiej 73/75). Cena: ok. 34 zł.
    Attached Files
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

Interesujący zestaw, trzeba będzie odwiedzić sklep . Dużo tych zestawów tam było?
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• pik
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.01
      • 25

Dzisiaj nie było żadnego . Być może będą koło wtorku. Podobno jest też zestaw 2 piwa + szklanka. Właściciel nie obiecywał ale sugerował że jest możliwość sprowadzenia samego szkła. Dla zainteresowanych telefon do sklepu/właściciela: 608404614.

Comment

• forra6
        • 2008.11
        • 413

Zestawy 2+szkło (albo weizen, albo pils) dostępne są w Krakowie w Strefie Piwa na Krowoderskiej, cena ok 20zł. Sam nabyłem jakiś czas temu zestaw pszeniczny, jasne i ciemne + szkło ze zdjęcia z pierwszego posta.
        Don't trust nobody, It will cost you much too much
        Beware of the dagger, It caress you at first touch
        O, all small creatures, It is the twilight if the gods

Comment

• biker200
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2003.10
          • 152

Może piwni sklepikarze w Poznaniu coś takiego mogą załatwić ?? za te cene biore.

Comment

• karold28
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2010.10
            • 84

Dokładnie. Skusił bym się również. Można w Poznaniu gdzieś dostać?

Comment

• lisiewski
              • 2009.12
              • 459

Dziś było jeszcze sporo pokali w sklepie przy Marszałkowskiej 73/75.

Comment

• Mason
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2010.02
                • 3280

A nie przy Puławskiej 73/75? Nie kojarzę żeby na Marszałkowskiej był sklep piwny
                JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• lisiewski
                  • 2009.12
                  • 459

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                  A nie przy Puławskiej 73/75? Nie kojarzę żeby na Marszałkowskiej był sklep piwny
                  Popełniając ten lapsus nie tyle byłem po 4 piwach, ile po prostu nieziemsko niewyspany. Chodziło oczywiście o wspomniany wyżej sklep Wino&Piwo przy Puławskiej 73/75.

Comment

• lisiewski
                    • 2009.12
                    • 459

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Zestawy 2+szkło (albo weizen, albo pils) dostępne są w Krakowie w Strefie Piwa na Krowoderskiej, cena ok 20zł. Sam nabyłem jakiś czas temu zestaw pszeniczny, jasne i ciemne + szkło ze zdjęcia z pierwszego posta.
                    W sklepie przy Puławskiej 73/75 w Warszawie zestaw świąteczny 2 x Tucher + pokal Tucher Pilsner (19,60 zł) Dziś widziałem jeszcze 3-4 takie zestawy.

Comment

• Swiecz
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2004.03
                      • 123

A nie ma już zestawów takich jak w twoim pierwszym poście (6x piwo + szklanka) ?
                      Może ktoś w innym sklepie w Warszawie widział ...
                      Last edited by Swiecz; 2010-12-26, 20:20.
                      Browar domowy (kooperacyjny) BrewIT

Comment

• karin861
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2006.02
                        • 597

Też szukam tego zestawu z 6x Tucher... ale nigdzie nie mogę trafić
                        Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• pik
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2008.01
                          • 25

Zestawy miały być do świąt. Na Puławskiej jak brakowało to były zamawiane (tak załapałem się na swój). A co do dostępności gdzie indziej to z tego co pamiętam wywód przedstawiciela dystrybutora tego piwa to 6 paki były w Warszawie (nie dam głowy ale chyba tylko na Puławskiej) i były jakieś negocjacje ze sklepem z Łodzi (przedstawiciel nie pamiętał nazwy ale z krótkiego opisu wydaje mi się że chodziło o Piwotekę). Natomiast 2paki były w Warszawie i Krakowie.

Comment

Przetwarzanie...
                          X