Zestaw składający się z 6 różnych piw z browaru Tucher + firmowy pokal udało mi się zdobyć w jednym z nowszych warszawskich sklepów z piwem (Piwo & Wino przy Puławskiej 73/75). Cena: ok. 34 zł.
6 x Tucher + pokal
Collapse
X
-
Dzisiaj nie było żadnego . Być może będą koło wtorku. Podobno jest też zestaw 2 piwa + szklanka. Właściciel nie obiecywał ale sugerował że jest możliwość sprowadzenia samego szkła. Dla zainteresowanych telefon do sklepu/właściciela: 608404614.
Comment
-
-
Zestawy 2+szkło (albo weizen, albo pils) dostępne są w Krakowie w Strefie Piwa na Krowoderskiej, cena ok 20zł. Sam nabyłem jakiś czas temu zestaw pszeniczny, jasne i ciemne + szkło ze zdjęcia z pierwszego posta.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA nie przy Puławskiej 73/75? Nie kojarzę żeby na Marszałkowskiej był sklep piwny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziZestawy 2+szkło (albo weizen, albo pils) dostępne są w Krakowie w Strefie Piwa na Krowoderskiej, cena ok 20zł. Sam nabyłem jakiś czas temu zestaw pszeniczny, jasne i ciemne + szkło ze zdjęcia z pierwszego posta.
Comment
-
-
Też szukam tego zestawu z 6x Tucher... ale nigdzie nie mogę trafićZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Zestawy miały być do świąt. Na Puławskiej jak brakowało to były zamawiane (tak załapałem się na swój). A co do dostępności gdzie indziej to z tego co pamiętam wywód przedstawiciela dystrybutora tego piwa to 6 paki były w Warszawie (nie dam głowy ale chyba tylko na Puławskiej) i były jakieś negocjacje ze sklepem z Łodzi (przedstawiciel nie pamiętał nazwy ale z krótkiego opisu wydaje mi się że chodziło o Piwotekę). Natomiast 2paki były w Warszawie i Krakowie.
Comment
-
Comment