Świątyczny zestaw Corneliusa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Myszon007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2007.02
    • 1208

Świątyczny zestaw Corneliusa

CORNELIUS na Święta

Browar CORNELIUS na Święta proponuje swoje wysokogatunkowe piwa w świątecznym zestawie. To doskonały pomysł na upominek dla każdego piwosza i konesera smaku.

Browar CORNELIUS z Piotrkowa Trybunalskiego to jeden z najdynamiczniej rozwijających się browarów regionalnych w Polsce, który warzy szlachetne gatunki piwa w oparciu o tradycyjne metody browarnictwa. Do ich produkcji stosuje tylko naturalne składniki i nie dodaje sztucznych barwników, chemicznych ulepszaczy, czy konserwantów, jak to robią duże koncerny. Dlatego Browar CORNELIUS otrzymał prestiżową rekomendację organizacji SLOW FOOD, co jest potwierdzeniem, iż produkuje w 100% naturalne i zdecydowanie lepsze piwa, które wyróżniają się wyjątkowymi walorami smakowymi, docenianymi przez najwybredniejszych smakoszy złotego trunku.

W świątecznym zestawie piotrkowskiego browaru znalazło się sześć wyjątkowych piw CORNELIUS. To unikatowa kompozycja smaków i aromatów, której degustacja będzie doskonałym ukoronowaniem świątecznych posiłków. Smakosze będą mieli możliwość skosztować:

1. WEIZEN BIER – piwo pszeniczne uznawane za jedno z najlepszych dostępnych na rynku w swoim gatunku, wielokrotnie wyróżniane branżowymi tytułami i nagrodami;

2. PREMIUM LAGER BEER - piwo o unikatowym smaku, produkowane na bazie słodu jęczmiennego z dodatkiem słodu pszenicznego;

3. BALTIC PORTER – swój autentyczny smak zawdzięcza połączeniu palonego i jasnego słodu oraz długiemu, ponad 3-miesięcznemu procesowi leżakowania;

4. ALE ALE – piwo o fascynującym i wielowątkowym smaku, do którego produkcji wykorzystywany jest specjalny gatunek chmielu łączący walory wysoko-gatunkowe z aromatyzującymi;

5. HONIG WEIZEN – jedyne na rynku piwo pszeniczne warzone z dodatkiem naturalnego miodu;

6. GREENER BIO-UP – nietuzinkowe piwo produkowane na bazie słodu jęczmiennego z dodatkiem słodu pszenicznego, a uszlachetnione słodem karmelowym.

Świąteczny zestaw CORNELIUS dostępny będzie na przedświątecznym jarmarku w łódzkiej manufakturze oraz w wybranych sklepach w całej Polsce.

Sugerowana przez producenta cena to 25 zł.
    http://alkohole.iso.pl
    Attached Files
    ♪♫

• natalka
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.07
    • 128

Jeśli ktoś posiada informację jakie to rzeczone "wybrane sklepy" bede wdzięczna za zdradzenie mi jej
    Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?

Comment

• stormsto
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.11
      • 31

Ho, Ho, Ho... na taki zestawik chętnie się skuszę (a i na pewno mąż się ucieszy). Bardzo proszę o informację jeśli ktoś zauważy ten zestaw na Śląsku lub Zagłębiu

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10865

Chcecie kupić te piwa dla samego kartonu?
        Przecież nie dodają do tego zestawu ani szkła ani limitowanego piwa.
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Jack75g
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2009.02
          • 555

Często kupuję piwo jedynie ze względu na kufel, pokal, szklankę w zestawie .... i dobrze mi z tym.
          Jest to najpopularniejszy i najprostszy sposób na uzupełnienie kolekcji.
          Czasam szkło w zestawie łagodzi nijakość zakupionego piwa szczególnie gdy chodzi o "nasze najlepsze w Europie" Tyskie czy Warkę.
          Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• abernacka
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10865

Ale cały pic polega na tym, że w tym kartonie nie ma "szkła"!

Comment

• pioterb4
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.05
              • 4322

Nawet nie wiem czy te piwa wychodzą jakoś taniej w tym zestawie bo mamy 6 sztuk za 25 zł. Ale Ale jest moim zdaniem kiepskie więc osobiście lepiej pasuje mi kupić sobie interesujące mnie piwa na sztuki niż w tym zestawie.

Comment

• Jack75g
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 555

Więc chyba przyciąga smakoszy różnorodność gatunków i smaków w tym zestawie i to wszystko w jedym sześciopaku.
                Choć wiem, iż są wśród nas zbieracze wszelkich wydanych i dostępnych opakowań po piwie.
                Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23985

Na prezent nie tylko dla niewtajemniczionych całlkiem sensownie się nadaje.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• abernacka
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10865

Pytanie tylko czy niewtajemniczony będzie miał ochotę znaleźć pod choinką piwa, które są produkowane przez browar powszechnie znany z tanich wyrobów dla marketów.
                    Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-12-07, 16:22.

Comment

• delvish
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.11
                      • 3508

Niewtajemniczony pewnie nie zwróci na to uwagi. Wtajemniczony może coś tam grymasić. Jak dla mnie to świetny przykład dla innych browarów. Takie klikupaki, to aż się proszą w przypadku Ciechana, Kormorana, czy nawet Ambera.
                      Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-12-07, 16:28.
                      "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                      (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• abernacka
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.12
                        • 10865

Uwierz mi lub nie, ale niewtajemniczeni znają takie browary dość dobrze.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23985

Robiłeś badania znajomości tego browaru wśród kupujących piwo? Ja nie, ale mam zgoła odwrotne zdanie.
                          Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-12-07, 16:32.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• delvish
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.11
                            • 3508

No to zdecyduj się. Albo są niewtajemniczeni, albo średnio zaawansowani. Ja pisałem o tych pierwszych. Mnie takich kilkupaków prezentowych z polskimi piwami brakowało na rynku, choć rozumiem, że masz zastrzeżenia co do zawartości tego z Piotrkowa.
                            Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-12-07, 16:33.
                            "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                            (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• kopyr
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2004.06
                              • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                              Pytanie tylko czy niewtajemniczony będzie miał ochotę znaleźć pod choinką piwa, które są produkowane przez browar powszechnie znany z tanich wyrobów dla marketów.
                              (...)
                              Uwierz mi lub nie, ale niewtajemniczeni znają takie browary dość dobrze.
                              Browar Cornelius produkuje tanie piwa dla marketów???
                              blog.kopyra.com

Comment

Przetwarzanie...
                              X