Ale Kiper z Piotrkowa już tak!
Świątyczny zestaw Corneliusa
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziNo to zdecyduj się.(...)Ja pisałem o tych pierwszych. (...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAle Kiper z Piotrkowa już tak!
Comment
-
-
Kopyr nie rób sobie jaj, przecież to jedno i to samo. (to uwaga gdyby czytał to ów niewtajemniczony )
Abernacka, mimo to w zestawie są stosunkowo ciekawe piwa. Niezależnie czy się pamięta jasnego mózgotrzepa z Sulimaru czy nie.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-12-07, 16:49.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI wg Ciebie niewtajemniczony klient łączy browar Cornelius z jakimś Sulimarem, czy Kiperem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Abernacka, mimo to w zestawie są stosunkowo ciekawe piwa. Niezależnie czy się pamięta jasnego mózgotrzepa z Sulimaru czy nie.
Ten sześciopak bez giftu jest nic nie warty.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-12-07, 16:51.
Comment
-
-
A dlaczego tak sądzisz? Ja nie mam tego w nosie i uważam że ten zestaw jest dobrym pomysłem.
Z całym szacunkiem dla Piotrkowa obawiam się że mało kto spoza samego miasta i jego okolic będzie kojarzył że tam istnieje browar A nawet zaryzykuję - stawiam że większość mieszkańców nie wieOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-12-07, 16:54.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tanie napoje alkoholawe z marketów nie są z żadnego browaru, one są "z Kauflandu", "z Biedronki" czy "z Tesco".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziTanie napoje alkoholawe z marketów nie są z żadnego browaru, one są "z Kauflandu", "z Biedronki" czy "z Tesco".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW takim razie zerknij na pierwszy z brzegu przykład: http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=33745- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...) A nawet jeśli nie, to zapewniam Cię że i tak nie kupią żadnych 6 piw w cenie 25 pln.
Comment
-
-
I sądzisz że ci niewtajemniczeni których stać na piwo za 4,50 butelka to próbowali kiedyś coś z marketowych produktów Sulimaru?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW takim razie zerknij na pierwszy z brzegu przykład: http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=33745
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI sądzisz że ci niewtajemniczeni których stać na piwo za 4,50 butelka to próbowali kiedyś coś z marketowych produktów Sulimaru?
Jeżeli kogoś stać na piwo za 4,5zł i jest kompletnym piwnym ignorantem. To albo nie lubi w ogóle piwa (tacy ludzie są także) lub lubują się tylko i wyłącznie w piwach z „górnej półki” typu Lech, Tyskie.
Comment
-
-
Ja jestem zdania że przeciętny konsument nie skojarzy Corneliusów z podrzędnymi wyrobami tego samego browaru. Ludzie patrzą tylko po markach, mało kto wnika gdzie jest dane piwo warzone, co to za browar itp. Podejrzewam że mało który piwosz sięgajacy po Piasta, nie będący wrocławianinem zdaje sobie sprawę, że browar ten już dawno nie egzystuje.
Comment
-
Comment