Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Świątyczny zestaw Corneliusa
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziJa jestem zdania że przeciętny konsument nie skojarzy Corneliusów z podrzędnymi wyrobami tego samego browaru. Ludzie patrzą tylko po markach, mało kto wnika gdzie jest dane piwo warzone, co to za browar itp. Podejrzewam że mało który piwosz sięgajacy po Piasta, nie będący wrocławianinem zdaje sobie sprawę, że browar ten już dawno nie egzystuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA napisz mi co znaczy dla przeciętnego konsumenta marka Cornelius? Podpowiem ci, NIC
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie jakieś nowe, dziwne piwa?
I po tylu postach odpowiedziałeś sam sobie, że piwa te nie trafią w gusta w niewtajemniczonych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziI na dodatek mętne. Fuj
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziI po tylu postach odpowiedziałeś sam sobie, że piwa te nie trafią w gusta w niewtajemniczonych.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2010-12-07, 17:22.
Comment
-
-
Tak się składa, że pracuję z piwnymi ignorantami i kojarzą miasto Piotrków Trybunalski tylko wyłącznie z tanimi produktami z miejscowego browaru.
A napisz mi co znaczy dla przeciętnego konsumenta marka Cornelius? Podpowiem ci, NIC
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTrafią, nie trafią, ale spróbować spróbują. I do tego służy ten zestaw, do zwiększenia sprzedaży.
Odpowiedzieliśmy sobie, jakim jest konsument niewtajemniczony.
Comment
-
-
I jeszcze ze zboża robione, strach się bać
Wczoraj w Almie pan z panią oglądali piwa. Pan jak spec pokazuje na Svyturys Baltas i mówi "te piwa są mętne, podobno specjalnie". Pani się krzywi. Pan dodaje "i jeszcze są robione ze zboża". Pani krzywi się jeszcze bardziej
Mi taki zestawik Corneliusa do niczego się nie przyda, ale jakbym chciał komuś pokazać że są inne piwa niż jasne pełne to chętnie bym taki zestawik zakupił na prezent. Żeby tylko inne browary na to wpadły, jednak widać że profesjonalna agencja na coś się przydajeJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
No tak, to się zgadza. Nie było w TV więc nie istnieje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziI po tylu postach odpowiedziałeś sam sobie, że piwa te nie trafią w gusta w niewtajemniczonych.
Na takie myślenie konsumentów liczą w browarze i mogą mieć racjęJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Mi taki zestawik Corneliusa do niczego się nie przyda, ale jakbym chciał komuś pokazać że są inne piwa niż jasne pełne to chętnie bym taki zestawik zakupił na prezent. (...)
Wtajemniczony będzie znał te piwa, pół wtajemniczony będzie oczekiwał na gift a ignorant nie będzie wiedział co zrobić z takim prezentem. Nawet butelek nie będzie można zwrócić do skupu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPodejrzewam, że nie czytasz wszystkich postów.
Odpowiedzieliśmy sobie, jakim jest konsument niewtajemniczony.
Bo jest stosunkowo tani, kosztuje tyle co butelka Belga 0,75L. Po drugie jest okazały, bo duży. Po trzecie jest różnorodny, spora szansa, że któreś jednak zasmakuje. Tego typu zestawy są sprzedawane wszędzie na świecie i nie widzę powodu, żeby u nas się nie sprzedawały.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo to ja Ci napiszę kto kupi ten zestaw. Ten zestaw kupi dziewczyna swojemu chłopakowi, córka ojcu, żona mężowi. Kompletnie niewtajemniczona. Nie mająca pojęcia ile jest w Polsce browarów. A dlaczego go kupi?
Bo jest stosunkowo tani, kosztuje tyle co butelka Belga 0,75L. Po drugie jest okazały, bo duży. Po trzecie jest różnorodny, spora szansa, że któreś jednak zasmakuje. Tego typu zestawy są sprzedawane wszędzie na świecie i nie widzę powodu, żeby u nas się nie sprzedawały.
Jak zapewne wiesz nawet belgijskie browary do takich paków dodają "prezenty".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKopyr do czasu aż w takim kartoniku nie będzie znajdował się dodatkowy prezent w postaci piwnego gadżetu potencjalny klient nie będzie zainteresowany takim zestawem.
Jak zapewne wiesz nawet belgijskie browary do takich paków dodają "prezenty".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziBo to Ty abernacka pracujesz w sklepie, a nie ja. I wiesz lepiej co się sprzedaje, a co nie.
Comment
-
Comment