Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Świątyczny zestaw Corneliusa
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA skąd masz znać? Badania robiłeś? (...)
Nie pisałem, ze nikt takiego zestawu nie kupi a jedynie, że nie odniesie sukcesu takiego, aby browar z niego był zadowolony.
Comment
-
-
W Polsce każdy pomysł można zamarudzić na śmierć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA ty robiłeś? Pochwal się nimi, proszę.
Nie pisałem, ze nikt takiego zestawu nie kupi a jedynie, że nie odniesie sukcesu takiego, aby browar z niego był zadowolony.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie pisałem, ze nikt takiego zestawu nie kupi a jedynie, że nie odniesie sukcesu takiego, aby browar z niego był zadowolony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZapętlamy się
Jeżeli kogoś stać na piwo za 4,5zł i jest kompletnym piwnym ignorantem. To albo nie lubi w ogóle piwa (tacy ludzie są także) lub lubują się tylko i wyłącznie w piwach z „górnej półki” typu Lech, Tyskie.Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2010-12-07, 18:04.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziTo ja chyba jestem ostatnio kupiłem krzynkę po 7-8 zł/szt
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...) Wybacz bicie piany.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAbernacka, podaj mi na PW wyniki totka na najblższe losowanie.
Comment
-
-
Sorry, odpadam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Babcia mojej żony czy teść, na pewno się spyta co mi kupić pod choinkę i nie będe dawał jej listy z np Mastnym czy Żytnim bo kobiecina zwariuje, więc dla wygody, powiem ze 6pak Corneliusów, bo na co dzień szkoda mi 5-7 zł na ichnie piwa. Ja będę miał radość, babcia zaliczony prezent (25 zika to nie majątek na prezent) a Sulimar kasę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziBabcia mojej żony czy teść, na pewno się spyta co mi kupić pod choinkę i nie będe dawał jej listy z np Mastnym czy Żytnim bo kobiecina zwariuje, więc dla wygody, powiem ze 6pak Corneliusów, bo na co dzień szkoda mi 5-7 zł na ichnie piwa. Ja będę miał radość, babcia zaliczony prezent (25 zika to nie majątek na prezent) a Sulimar kasę.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZostaje pytanie kto miałby być adresatem tego prezentu.
Ale serio to wśród kandydatów obdarowanych są zarówno ignoranci jak i osoby częściowo wtajemniczone - ignorantom bym wytłumaczył co i jak, które do czego itp itd.
Nawet butelek nie będzie można zwrócić do skupu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJak zapewne wiesz nawet belgijskie browary do takich paków dodają "prezenty".JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Moment, bo słabo łapię. Mało się znam i ciągle się uczę, więc proszę o uwagi. Mamy więc browar, który słynie z produkcji kiepskich piw dla marketów. Tworzy on sobie markę produktów "premium", co mu wyszło lepiej niż Van Purowi lub Głubczycom . Owszem, Corneliusy mają bardzo zły stosunek ceny do jakości , ale na tle jego poprzednich produktów jest dobrze. Chociaż nie kupiłbym tego zestawu. Za drogi .
Comment
-
-
Kiepskie piwa, kiepska oferta, poplątanie z pomieszaniem - czy to Cornelius, czy może Sulimar, nie chyba Kiper. Jakiś sześciopak z piwem ale bez szklanek.
Dno... gdyby nie fakt, że natłukliście 3 strony w dobę. A agencja zrobi folołapy i pokaże jak to w internecie wzrosła wywoływalność marki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWczoraj w Almie pan z panią oglądali piwa. Pan jak spec pokazuje na Svyturys Baltas i mówi "te piwa są mętne, podobno specjalnie". Pani się krzywi. Pan dodaje "i jeszcze są robione ze zboża". Pani krzywi się jeszcze bardziej
Któregoś dnia pani stała przed regałem z piwem i przez telefon ustalała co kupić. "Paulaner? To mętne? Ale ono kwaśne jest, nie zepsute? Dobrze, wezmę tego Kasztelana."
Comment
-
Comment