Świątyczny zestaw Corneliusa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    Masz rację ekspercie, nie znam gustów przeciętnego Kowalskiego
    A skąd masz znać? Badania robiłeś? Zrozum, jeżeli tylko 10% klientów będzie zainteresowanych tym zestawem, to i tak jest sukces. Zapewniam Cię, że nikt w Sulimarze vel Corneliusie nie zakłada, że tym zestawem zakasują Tyskie. To ma po prostu nieco zwiększyć sprzedaż i sprawić, że paru nowych klientów spróbuje tych piw.
    blog.kopyra.com

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
      A skąd masz znać? Badania robiłeś? (...)
      A ty robiłeś? Pochwal się nimi, proszę.

Nie pisałem, ze nikt takiego zestawu nie kupi a jedynie, że nie odniesie sukcesu takiego, aby browar z niego był zadowolony.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23985

W Polsce każdy pomysł można zamarudzić na śmierć.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23985

A ty robiłeś? Pochwal się nimi, proszę.

Nie pisałem, ze nikt takiego zestawu nie kupi a jedynie, że nie odniesie sukcesu takiego, aby browar z niego był zadowolony.
          Abernacka, podaj mi na PW wyniki totka na najblższe losowanie.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kopyr
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2004.06
            • 9475

Tu mnie masz. Z takim twierdzeniem po prostu nie sposób polemizować. Wybacz bicie piany.
            blog.kopyra.com

Comment

• anteks
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10789

Zapętlamy się
              Jeżeli kogoś stać na piwo za 4,5zł i jest kompletnym piwnym ignorantem. To albo nie lubi w ogóle piwa (tacy ludzie są także) lub lubują się tylko i wyłącznie w piwach z „górnej półki” typu Lech, Tyskie.
              To ja chyba jestem ostatnio kupiłem krzynkę po 7-8 zł/szt
              Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2010-12-07, 18:04.
              Mniej książków więcej piwa

Comment

• abernacka
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.12
                • 10865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                To ja chyba jestem ostatnio kupiłem krzynkę po 7-8 zł/szt
                Wybacz w tym zdaniu zabrakło słowa "zarazem".

Comment

• abernacka
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2003.12
                  • 10865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
                  (...) Wybacz bicie piany.
                  Ależ ja się nie gniewam

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                  Abernacka, podaj mi na PW wyniki totka na najblższe losowanie.
                  Proponuję tobie zainwestować w akcje. Na nich jest pewniejszy zysk.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23985

Sorry, odpadam.

Comment

• Mikko
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2008.12
                      • 583

Babcia mojej żony czy teść, na pewno się spyta co mi kupić pod choinkę i nie będe dawał jej listy z np Mastnym czy Żytnim bo kobiecina zwariuje, więc dla wygody, powiem ze 6pak Corneliusów, bo na co dzień szkoda mi 5-7 zł na ichnie piwa. Ja będę miał radość, babcia zaliczony prezent (25 zika to nie majątek na prezent) a Sulimar kasę.

Comment

• anteks
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.08
                        • 10789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedzi
                        Babcia mojej żony czy teść, na pewno się spyta co mi kupić pod choinkę i nie będe dawał jej listy z np Mastnym czy Żytnim bo kobiecina zwariuje, więc dla wygody, powiem ze 6pak Corneliusów, bo na co dzień szkoda mi 5-7 zł na ichnie piwa. Ja będę miał radość, babcia zaliczony prezent (25 zika to nie majątek na prezent) a Sulimar kasę.
                        Eeeee może za wyjątkiem portera pozostałe kosztują około 4 zł
                        Mniej książków więcej piwa

Comment

• Mason
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼
                          • 2010.02
                          • 3280

Zostaje pytanie kto miałby być adresatem tego prezentu.
                          Mam kilku znajomych, których mógłbym czymś takim obdarować. Z tym, że oni by pewnie woleli piwa z Sado - Masońskiego Browaru Domowego
                          Ale serio to wśród kandydatów obdarowanych są zarówno ignoranci jak i osoby częściowo wtajemniczone - ignorantom bym wytłumaczył co i jak, które do czego itp itd.

Nawet butelek nie będzie można zwrócić do skupu.
                          Butelki można zwrócić mi, zrobię z nich dobry użytek

Jak zapewne wiesz nawet belgijskie browary do takich paków dodają "prezenty".
                          Nie zawsze, np. wczoraj widziałem w warszawskim sklepie zestaw belgów bez żadnego szkła. Wybacz, ale czegoś tu nie rozumiem - jojczymy cały rok że małe browary się nie promują, że nie robią zestawów itp. Pojawił się fajny zestaw - dalej jojczenie. Ja rozumiem, że mając porównanie z Niemcami czujesz niedosyt, ale to jest przynajmniej krok w dobrym kierunku.
                          Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-12-07, 22:07. Powód: cyt.
                          JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Feti
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2010.10
                            • 801

Moment, bo słabo łapię. Mało się znam i ciągle się uczę, więc proszę o uwagi. Mamy więc browar, który słynie z produkcji kiepskich piw dla marketów. Tworzy on sobie markę produktów "premium", co mu wyszło lepiej niż Van Purowi lub Głubczycom . Owszem, Corneliusy mają bardzo zły stosunek ceny do jakości , ale na tle jego poprzednich produktów jest dobrze. Chociaż nie kupiłbym tego zestawu. Za drogi .

Comment

• leona
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2009.07
                              • 5853

Kiepskie piwa, kiepska oferta, poplątanie z pomieszaniem - czy to Cornelius, czy może Sulimar, nie chyba Kiper. Jakiś sześciopak z piwem ale bez szklanek.

Dno... gdyby nie fakt, że natłukliście 3 strony w dobę. A agencja zrobi folołapy i pokaże jak to w internecie wzrosła wywoływalność marki

Comment

• zgoda
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.05
                                • 3516

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                                Wczoraj w Almie pan z panią oglądali piwa. Pan jak spec pokazuje na Svyturys Baltas i mówi "te piwa są mętne, podobno specjalnie". Pani się krzywi. Pan dodaje "i jeszcze są robione ze zboża". Pani krzywi się jeszcze bardziej
                                W Promenadzie?

Któregoś dnia pani stała przed regałem z piwem i przez telefon ustalała co kupić. "Paulaner? To mętne? Ale ono kwaśne jest, nie zepsute? Dobrze, wezmę tego Kasztelana."
                                Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

Przetwarzanie...
                                X