Witam.Żywe (6szt) w ładnym firmowym"6-bagu".Cena 19.99,piwko z datą do 06.01.11.PZDR
Auchan-Amber Żywe z torbą na 6 piw
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziSiedmiopak Żywego w firmowej torbie za 19,99 zł w aktualnej, do 24.12.2010 r., gazetce Auchan."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Mała prośba - nie informuj o zamiarze pojechania, wystarczy tylko informacja konkretna jak już wrócisz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziSiedmiopak Żywego w firmowej torbie za 19,99 zł w aktualnej, do 24.12.2010 r., gazetce Auchan.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam (): "sześciopak".Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Anteks, jak Ci się nudzi mogę Ci przydzielić jakiś dział do sprzątania Do tego czasu - proszę - jeśli masz uwagi dot. spraw moderacyjnych - przekazuj info moderatorowi o interwencję (ikonka z trójkątem z wykrzyknikiem przy danym poście).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAnteks, jak Ci się nudzi mogę Ci przydzielić jakiś dział do sprzątania Do tego czasu - proszę - jeśli masz uwagi dot. spraw moderacyjnych - przekazuj info moderatorowi o interwencję (ikonka z trójkątem z wykrzyknikiem przy danym poście)."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAnteks, jak Ci się nudzi mogę Ci przydzielić jakiś dział do sprzątaniaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJak będziesz potrzebował pomocy - wal śmiało- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo to super, do końca tygodnia się zastanowię czym złym Cię obarczyćMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAnteks, jak Ci się nudzi mogę Ci przydzielić jakiś dział do sprzątania Do tego czasu - proszę - jeśli masz uwagi dot. spraw moderacyjnych - przekazuj info moderatorowi o interwencję (ikonka z trójkątem z wykrzyknikiem przy danym poście).Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJak będziesz potrzebował pomocy - wal śmiałoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo to super, do końca tygodnia się zastanowię czym złym Cię obarczyćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCzyli prezent pod choinkę już mam
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Potwierdzam obecność zestawu Żywego z torbą w Auchan Bydgoszcz. Dużo tego zarówno na palecie, jak i na półkach.
Torba ładna, choć mała (ledwo wcisnęli w przedziałki te 0,5l) i delikatna - ja będę jej używał do transportu pokali i szklanek.
Piwo Amber Żywe? Cóź degustacja wieczorem."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
Comment