Gniewosz w kartonowym opakowaniu 6-pak, 6x0.33 - 9.99 zł Piotr i Paweł Blue City W-wa
Gniewosz 6-pak 9.99 zł
Collapse
X
-
"piwo w innym niż zwykle (specjalnym) opakowaniu, itd."
no i jest a jesli chodzi o to do kiedy to nie mam pojęcia...
wcześniej napisałem o promocji Budweiser za 2.79 za 0.5 w Carrfour ale to faktycznie nie jest wg zasad. Ta promocja powinna być ok.
ps. sam je kupiłem piję już czwarte i jest naprawdę OKComment
Related Topics
Collapse
-
Browar z Dallas w Teksasie.
Piwo opisane jako "A fine polish Lager"
5% alk.
Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka
Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...-
Channel: USA
2025-02-05, 02:24 -
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!
Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...-
-
-
Było już "a la grodziskie", "quasi grodziskie", "w stylu grodziskie", "grodziskie 2.0", "hoppy grodziskie" a nawet grodziskie, które nie smakowało jak grodziskie. Cóż przyszła pora na wersję "modern". Czym ten modern typ się wyróżnia..?...
-
-
-
Piwo dla słodziaków Piña Colada IPA
Zawartość alko 7.0%
Piana - na dłużej cienka, pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony blady żółto jasno pomarańczowy
Aromat - słodko... kokos i cytrusy.
Smak - słodkawe...-
Channel: Anglia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment