Bierhalle Arkadia - piwo 50% ceny - 26, 31 grudnia, 1, 6 stycznia.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Bierhalle Arkadia - piwo 50% ceny - 26, 31 grudnia, 1, 6 stycznia.

Widać, że od jakiegoś czasu Bierhalle Arkadia celuje z promocjami w dni świąteczne. Piwo ma być serwowane za pół ceny przez cały czas otwarcia, który prezentuje się następująco:
    26.XII - 12:00-22:00
    31.XII - 11:00-21:00 (potem impra sylwestrowa płatna 50 pln/os)
    1.I - 12:00-23:00
    6.I - póki co brak informacji

Oprócz piwa do zamówionej golonki drugie dowolne danie jest gratis. Info na temat promocji u źródła.
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
  • Demandred
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.04
    • 34

No i przyszedłem dziś do Bierhalle o 19;50 z ekipą, a tu zamykają... Kasa zamknięta, bo niby za mało ludzi. Dali dupy, niestety...

Comment

• fuliano
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2010.07
      • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demandred Wyświetlenie odpowiedzi
      No i przyszedłem dziś do Bierhalle o 19;50 z ekipą, a tu zamykają... Kasa zamknięta, bo niby za mało ludzi. Dali dupy, niestety...
      he he a ja ok 19:30 wyszedłem. I jak gadałem z barmanm, to właśnie wpominał, że dzisiejszy dzień to jedna wielka pomyłka, że mało ludzi, że do interesu dopłacają. Ale jak widze swoje udało mi się wypić
      Last edited by fuliano; 2010-12-27, 00:05.

Comment

• Mason
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2010.02
        • 3280

A w ogóle to jakie piwa tam obecnie leją?
        JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• fuliano
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2010.07
          • 1835

W standardzie pils i pszenica, a dodatkowo marcowe i na wykończeniu jeszcze koźlaka można przechwycić

Comment

• docent
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2002.10
            • 5205

No i fajnie, okazało się że w ten świąteczny dzień zawitali do Bierhalle i zythum z 12-letnią pociechą i dadek z ekipą. Decyzja o szybszym zamknięciu to jakaś pomyłka. Ludzie, którzy przyszli o 20-tej odprawiani byli z kwitkiem. No ale dzięki temu udało sie bezproblemowo wstać do roboty
            Podejrzewam, że 31.XII sytuacja może być odwrotna i będzie nadkomplet.
            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• dadek
              Major Piwnych Rewolucji
              🍺🍺
              • 2005.09
              • 4702

26.12 było rzeczywiście trochę za krótko do tej 20 ale chociaż oprócz pilsa, pszenicy i marcowego spróbowaliśmy także Koźlaka. Gdy byliśmy na noworocznej promocji 1.01 był oprócz pilsa i pszenicy alt. Też fajnie. I zamykali dopiero o 22. Na pewno będziemy z ekipą także 6.01. Oby częściej były święta (obojętne jakie) bo 50% zniżka pozwala na odwiedzenie tej warszawskiej świątyni piwa

Comment

• podswierkiem
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2010.11
                • 796

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi
                (...) Oby częściej były święta (obojętne jakie) bo 50% zniżka pozwala na odwiedzenie tej warszawskiej świątyni piwa
                Nie wiem, jak Bierhalle (wybieram się tam za 2 tygodnie), ale dla mnie Browarmia zasługuje na miano światyni - zwłaszcza, iż trafiłem tam, wraz z rodziną, na godziny promocji - drugie piwo gratis oraz wybrane drugie, takie samo danie gratis.
                "Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
                Niechybnie brakuje tam nas!
                Od stania w miejscu niejeden już zginął,
                Niejeden już zginął kwiat!"

Comment

• delvish
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.11
                  • 3508

Chyba miałeś na myśli "piwną świątynię gratisów"
                  Last edited by delvish; 2011-01-05, 19:37.
                  "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                  (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• Mason
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼
                    • 2010.02
                    • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedzi
                    Nie wiem, jak Bierhalle (wybieram się tam za 2 tygodnie), ale dla mnie Browarmia zasługuje na miano światyni
                    Ale tak bez gadżetów?
                    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• dadek
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍺🍺
                      • 2005.09
                      • 4702

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedzi
                      Nie wiem, jak Bierhalle (wybieram się tam za 2 tygodnie), ale dla mnie Browarmia zasługuje na miano światyni - zwłaszcza, iż trafiłem tam, wraz z rodziną, na godziny promocji - drugie piwo gratis oraz wybrane drugie, takie samo danie gratis.
                      Drugi Pilsener z Jabłonowa gratis. W Auchan kosztuje 1,19 + kaucja a nadaje się jedynie do czyszczenia kanalizacji

Sorka za off top ale nie zdzierżyłem porównywania świetnych piw z Bierhalle do wodnistych produktów niewiadomego pochodzenia sprzedawanych za niebotyczną cenę w Browarmii.

Comment

Przetwarzanie...
                      X