Warka i 3 gratisy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • browar23
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.09
    • 178

Warka i 3 gratisy

Dziś w kilku sklepach osiedlowych między innymi w groszku w Chełmie zauważył promocje warki
    6-koszulka
    3- smycz z otwieraczem
    2- talia kart
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzi
    Dziś w kilku sklepach osiedlowych między innymi w groszku w Chełmie zauważył promocje warki
    6-koszulka
    3- smycz z otwieraczem
    2- talia kart
    a jakie to karty??

Comment

• TomekPeisert
      • 2010.01
      • 181

Tak tak, wspierajcie Warkę i całą Grupę Żywiec łapiąc się na ich śmieszne dodatki, które im zwiększają sprzedaż.
      Takie profesjonalne forum z tyloma mądrymi rzeczami a takie przejawy ,,braku rozsądku'' jeszcze ciągle widać...

Comment

• pizmak666
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2006.12
        • 1904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedzi
        Tak tak, wspierajcie Warkę i całą Grupę Żywiec łapiąc się na ich śmieszne dodatki, które im zwiększają sprzedaż.
        Takie profesjonalne forum z tyloma mądrymi rzeczami a takie przejawy ,,braku rozsądku'' jeszcze ciągle widać...
        Nie wiem czy zauważyłeś że duża część tego forum to kolekcjonerzy takich właśnie "śmiesznych dodatków ".
        „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• TomekPeisert
          • 2010.01
          • 181

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzi
          Nie wiem czy zauważyłeś że duża część tego forum to kolekcjonerzy takich właśnie "śmiesznych dodatków ".
          Kolekcjonerzy nakręcający interes wielkich przemysłowych grup piwnych, które propagują w Polsce kłamstwo. Oni dają im gratisa a ,,kolekcjonerzy'' przy okazji kupują ich byle jaki produkt.
          Takie kolekcjonerstwo chyba jest trochę sprzeczne z zasadami kogoś komu zależy na rozwoju tej ,,właściwej'' gałęzi piwowarstwa w Polsce.
          Rozumiem kolekcjonowanie starych etykiet, butelek, porcelanek, kapsli, itp, ale zbieranie wszelkich możliwych dodatków, gratisów nawet od przemysłowych wyjadaczy to w moim przekonaniu działanie na szkodę rozwoju prawdziwego polskiego browarnictwa regionalnego.
          Last edited by TomekPeisert; 2010-12-27, 18:36.

Comment

• fuliano
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2010.07
            • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedzi
            Kolekcjonerzy nakręcający interes wielkich przemysłowych grup piwnych, które propagują w Polsce kłamstwo. Oni dają im gratisa a ,,kolekcjonerzy'' przy okazji kupują ich byle jaki produkt.
            Takie kolekcjonerstwo chyba jest trochę sprzeczne z zasadami kogoś komu zależy na rozwoju tej ,,właściwej'' gałęzi piwowarstwa w Polsce.
            Rozumiem kolekcjonowanie starych etykiet, butelek, porcelanek, kapsli, itp, ale zbieranie wszelkich możliwych dodatków, gratisów nawet od przemysłowych wyjadaczy to w moim przekonaniu działanie na szkodę rozwoju prawdziwego polskiego browarnictwa regionalnego.
            Wątpię, aby któryś z kolekcjonerów w ten sposób podchodził do tematu

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23925

I na tym offtopie w tym wątku proszę poprzestać. Chyba że macie coś do dodania na temat.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• karin861
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2006.02
                • 597

Namierzył może ktoś ta promocję w jakimś sklepie w Warszawie? Ja mam oczy szeroko otwarte, ale na razie ni widu ni słychu...
                Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• mareks
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.05
                  • 1939

Moim zdaniem promocja jest lokalna bo kończy się termin przydatności piwa.
                  To częsta praktyka.

Comment

• karin861
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2006.02
                    • 597

Bardzo możliwe
                    Czy autor tematu mógłby chociaż wstawić zdjęcia/linki (z neta) tych gadżetów?
                    Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• anteks
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedzi
                      Moim zdaniem promocja jest lokalna bo kończy się termin przydatności piwa.
                      To częsta praktyka.
                      Ale w kilku sklepach ?
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• mareks
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.05
                        • 1939

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ale w kilku sklepach ?

Piwo, które zalega w magazynach i jego termin przydatności do spożycia się kończy jest wypychane do sklepów z "promocją" z gadżetową.

Info prosto od przedstawicieli handlowych.
                        Last edited by mareks; 2010-12-28, 10:45.

Comment

• anteks
                          🥛🥛🥛
                          • 2003.08
                          • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedzi
                          Piwo, które zalega w magazynach i jego termin przydatności do spożycia się kończy jest wypychane do sklepów z "promocją" z gadżetową.

Info prosto od przedstawicieli handlowych.
                          Może kolega browar23 rozwieje nasze wątpliwości w sprawie daty .

Comment

• browar23
                            • 2006.09
                            • 178

Nie wiem do kiedy ta data ale w sklepach groszek to widziałem i kilku osiedlowych sorry bardzo ale nie mogę fotek wstawić ale koszulka czarna z szklankami na tle zieleni , czerwieni pomarańczowym smycz z otwieraczem karty z gałęzią chmielu

Comment

• anteks
                              🥛🥛🥛
                              • 2003.08
                              • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzi
                              Nie wiem do kiedy ta data ale w sklepach groszek to widziałem i kilku osiedlowych sorry bardzo ale nie mogę fotek wstawić ale koszulka czarna z szklankami na tle zieleni , czerwieni pomarańczowym smycz z otwieraczem karty z gałęzią chmielu
                              do wszystkich z kończącą sie datą by nie rozwozili

Comment

Przetwarzanie...
                              X