W Tesco Silesia w Katowicach małe carlsbergi po wyjęciu były po 89 gr jeszcze 4 dni temu. Nie skusiłem się, bo wolę mieć jedno dobre piwo niż pięć puszek syfu.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mon55ter Wyświetlenie odpowiedziW Tesco Silesia w Katowicach małe carlsbergi po wyjęciu były po 89 gr jeszcze 4 dni temu. Nie skusiłem się, bo wolę mieć jedno dobre piwo niż pięć puszek syfu.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mon55ter Wyświetlenie odpowiedziW Tesco Silesia w Katowicach małe carlsbergi po wyjęciu były po 89 gr jeszcze 4 dni temu. Nie skusiłem się, bo wolę mieć jedno dobre piwo niż pięć puszek syfu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJakby kogoś interesowały nowe "niepastery" ze stajni GŻ są dostępne w Auchan Sosnowiec (jak i pewnie w innych sklepach tej sieci). Leżajsk, Specjal i Królewskie. Cena 2,49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziPiłem ,nic specjalnego,zwykłe sikacze.
Comment
-
-
AgMa promacja od 30.05.2011 do 4.06.2011
W tym tygodniu w promocji znajdziecie piwa pszeniczne:
Okocim- 3,90 zł
Ciechan- 4,00 zł
Obolon- 4,00 zł
Konstancin- 4,00 zł
Weisbeer- 4,40 zł
i Lubuskie
Naturalne- 2,50 zł
Zielone- 4,00 zł
Zapraszamyhttp://www.facebook.com/pub17.15 zapraszamy
Comment
-
-
Od jakiegoś tygodnia w wołomińskim Kauflandzie Gniewosze Jasny i Koźlak są po 1.99. W gazetce nic na ten temat nie ma, więc nie wiem czy w innych sklepach jest podobnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziOd jakiegoś tygodnia w wołomińskim Kauflandzie Gniewosze Jasny i Koźlak są po 1.99. W gazetce nic na ten temat nie ma, więc nie wiem czy w innych sklepach jest podobnie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Z najnowszej gazetki Tesco, od 2 czerwca:
-Królewskie niepasteryzowane (zdjęcie puszki) 2,49zł,
-Specjal niepasteryzowane (też puszka) 2,49zł,
-Amber Naturalny (puszka) 2,49zł (to akurat żadna promocja ,bo w normalnej cenie ,w wielu sklepach jest tańszy),
-Łomża Export Miodowa ,butelka 3,19zł.
O reszcie nie warto wspominać ,bo choć w promocji piwa z regionalnych browarów to w cenach mało promocyjnych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziZ najnowszej gazetki Tesco, od 2 czerwca:
-Królewskie niepasteryzowane (zdjęcie puszki) 2,49zł,
-Specjal niepasteryzowane (też puszka) 2,49zł,
-Amber Naturalny (puszka) 2,49zł (to akurat żadna promocja ,bo w normalnej cenie ,w wielu sklepach jest tańszy),
-Łomża Export Miodowa ,butelka 3,19zł.
O reszcie nie warto wspominać ,bo choć w promocji piwa z regionalnych browarów to w cenach mało promocyjnych.
Niestety po Królewskim Niepasteryzowanym ani śladu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palkoTesco: Ballantines litrowy za 59,99
Lidl - Carlsberg pucha 2PLN
Kaufland - Łomża Export butla 2 PLN
W intermarszu od czwartku Harnaś butla 1.59
Comment
-
Comment