Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A w Rzeszowie już od jakiegoś dłuższego czasu nie ma, więc na czym polega ta akcja? Tajne zapasy? Mogę się przejść do TESCO, ale chciałbym mieć potwierdzenie.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
BRACKIE IPA to ta sama WARKA co z dnia premiery. Cały rozlew poszedł do TESCO, a że było tego sporo to jeszcze jest dostępne. Moim skromnym zdaniem teraz smakuje lepiej, czas pomógł się lepiej zbalansować, nie ma już tak bardzo odczuwalnej nuty alkoholowej
ps. birofilia już niebawem, kto się wybiera?Comment
-
-
Załączona lista powstała w oparciu o zapasy tzn. sklepy z początku listy mają 100+ butelek końcówka listy to około 50 IIPA. Od jutra 4,99 samy bym kupił ale niestety w moim mieście już pustoComment
-
A chodzi o to małe tesco ?
nie po drodze mi tam i byłem w nim z 3 lata temu :]
Niech przerzucą do tego EXTRA to znowu pójdzie w tydzieńComment
-
Pewnie mało kogo to zainteresuje, a już zupełnie nikt z tego nie skorzysta (oprócz mnie ,) jednak uprzejmie donoszę.
W Ełku, w lokalnej sieci Imperium Alkohole Świata (mają też sklepy w Suwałkach) jest promocja na Bojan Black IPA. Cena to 3.50 zł.Comment
-
Co prawda post factum, ale w Almie pojawił się czteropak Guinness'a i do odebrania szkło gratis, cena 23,99, więc taniej niż w TESCO, jak ktoś zwraca uwagę na detale . Normalny Guinness w butelce za 5,89, a tego prawdziwego pełnego ani widu ani słychu.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Potwierdzam że Tesco ma Portera cieszyńskiego po 3,39. To jakaś słabo koordynowania akcja przecen piw o 15%. Tylko najpierw obniżyli ceny a po paru dniach pojawiły się przywieszki. Podobnie jest np z porterem Corneliusa.Last edited by concerto; 2014-03-20, 20:56."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
<Muszę podejść po pracy sprawdzić czy dołożyli tych porterów i czy są nadal w takiej cenie. Czy tylko wyprzedali wszystko co mają i czekają na nowe dostawy.
Zastanawiające jest, że Żywiec porter jest teraz w większości sklepach na jakiejś tam promocji.
Albo obrali taką linię albo coś się poknociło i wyprzedają gwoździowe warki :]
Mnie to pasuje, żeby byłą jasnośćComment
-
Tą warkę widziałem w PiP, ale jest po 4,29zł to się nie skusiłem :]
Pewnie przyjedzie teraz do tesco to zakupię.
Ja gwoździ w aromacie ze szkła czy w smaku w tych ostatnich warkach nie czuję.
Za to w teście skórnym nie ma wątpliwości, a czuję te jony w piwie po raz pierwszy w życiu :]więc muszą być nie małe.Comment
Comment