Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pilsner urquell
butelka 0,5l
Biedronka od dziś
Cena 3,69zł
Pils na święta "prawie za 3zł"Comment
-
W Tesco w dniach 23 do 29 kwietnia w promocji:
- Miłosław Marcowe 2,49 zł
- Miłosłąw Niefiltrowane 2,49 zł
- Miłosław Pilzner 2,49 zł
- Cornelius Triple Blond 3,99 zł
oraz 15 % taniej na piwa, m.in.:
- Amber Pszeniczniak
- Okocim Pszeniczne
- Okocim Porter
- Amber Żywe
- Rebel Dubeltowy
- Bojan Wielkopolskie
- Bojan Toporek
- Ciechan Lagerowe
- Rebel Podwójnie Chmielony
- Kormoran Wiśnia w Piwie
- Kormoran Śliwka w Piwie
- Fortuna Czarne
- Kormoran Irish Beer
- Browar na Jurze Jurajskie Stout
- Piwo Porteris
- Porter z Pardubic
- Kult PszeniczneComment
-
Wprawdzie jest to promocja, która zainteresuje tylko mieszkańców Ełku i Suwałk (no i okolic), ale jest tak korzystna, że muszę o tym napisać.
Otóż w lokalnej sieci Imperium Alkohole Świata belgijskie piwo Corsendonk Pater w butelce 0.33 l kosztuje 3 złote z groszami.
Co prawda, jest to związane z upływającym do końca terminem ważności, ale jest to piwo ciemne i mocne, które z pewnością nadaje się do leżakowania. Wiem, co piszę bo już kiedyś niejedno wypiłem po terminie i jest lepsze niż świeże.
Właśnie piję to ciemne, belgijskie piwo i stwierdzam, że jutro trzeba wykupić wszystko
Ps. Normalnie to piwo kosztuje prawie 10 zł.
A po terminie jest lepsze i jak napisałem trzy razy tańsze.Last edited by DariuszSawicki; 2014-04-21, 18:54.Comment
-
Dziś kupiłem trzy i wypiłem z przyjemnością. Sklep już zamknęli ( i tak, o dziwo, że w święto było otwarte). Jutro wyruszam na podbój miasta i wyczyszczam półki...
Ps. Szkło od Corsendonka jest jednym z nielicznych belgijskich, które nadaje się do picia.Last edited by DariuszSawicki; 2014-04-21, 19:54.Comment
-
Za pół godziny wyruszam do Ełku. To gdzie jest ten sklep?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ale uprzedzam... dziś już zamknięte.
I jeszcze bardziej z premedytacją uprzedzam... jutro to ja wykupuję. Dla pewności stanę pod sklepem od rana... bo może nawiedzi mnie Król Artur po ojcu zwany Pendragonem??
Czary są niezbadane...
Tak się pije Corsendonk Pater na Mazurach za 3 złote:Comment
-
Comment
-
Spokojnie, tylko żartowałem, do Ełku się nie wybieram, wyśpij się
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment