Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palko
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palkoSmirnoff 0.5 za 19zł w Społem Białystok, nie wiem jak w reszcie Polski tej sieci
Trochę drogie to piwo zwłaszcza w promocjiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Proszę zamieszczać informacje o promocjach wyłącznie piwnych.Last edited by ART; 2011-06-15, 21:29.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W Krakowie w sklepach Kocyka: Trybunalskie Miodowe z Perły za 2.49 zł, Namysłów Niepasteryzowany za 2.75zł (data do końca czerwca).Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Auchan Mikołów - Double Chocolate Stout za 6 z hakiem, Wells Bombardier 5 z hakiem, tyle że już wykupione - może dołożą. Poza tym Wells Banana Bread Beer koło 6 złotych i Wexford koło 5,30.Comment
-
W Kauflandach od soboty Kasztelan Niepasteryzowany po 1.79Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
-
Comment