komesy potrójny i poczwórny 2 za 8 zł w żabce do 6 maja
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
strona 6
W Tesco w dniach 23 do 29 kwietnia w promocji:
- Miłosław Marcowe 2,49 zł
- Miłosłąw Niefiltrowane 2,49 zł
- Miłosław Pilzner 2,49 zł
- Cornelius Triple Blond 3,99 zł
oraz 15 % taniej na piwa, m.in.:
- Amber Pszeniczniak
- Okocim Pszeniczne
- Okocim Porter
- Amber Żywe
- Rebel Dubeltowy
- Bojan Wielkopolskie
- Bojan Toporek
- Ciechan Lagerowe
- Rebel Podwójnie Chmielony
- Kormoran Wiśnia w Piwie
- Kormoran Śliwka w Piwie
- Fortuna Czarne
- Kormoran Irish Beer
- Browar na Jurze Jurajskie Stout
- Piwo Porteris
- Porter z Pardubic
- Kult Pszeniczne
itp itd.? toporek był chyba po 3,99zł(butelkę chyba nie doliczali) to jak teraz będzie minus 15% to cena całkiem smaczna
Sprawdzę po pracyLast edited by dlugas; 2014-04-23, 09:26.Comment
-
Nie wiem czy w tym wątku pasuje, ale w łódzkim Tesco na Widzewie jest wyprzedaż szklanek, więc jak ktoś z Łodzi zainteresowany jest to można półlitrowe shakery trafić za 99gr sztuka, będzie jak znalazł do wyprzedaży Brackie Imperial IPA po 4,90 w tym samym sklepie.Comment
-
- Bojan Toporek = 3,82
- Ciechan Wyborny = 2,97 zł
- Ciechan Lagerowe = 3,39 zł
- Rebel Podwójnie Chmielony = 2,97 zł
- Rebel Kolendra = 2,97 zł
- Rebel Dubeltowy (pszenica) = 2,54 zł (0,33)
- Zwierzyniec Pils = 2,04 zł (0,33)
- Magnus = 2,13 zł (0,33)Last edited by Pendragon; 2014-04-23, 11:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dzięki Pendragon
Po robocie idę po zapasyComment
-
Dodam, że były też dostępne piwa wileńskie - jasne i ciemne po 4,99. Nie było natomiast gazetkowego Butautu..
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No, właśnie taki cudny patencik. Może będzie u nas?
Długas, jakby był ten Triple Blond wreszcie i będziesz go brał do zapasów, to weź mi proszę jedną sztukę.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Triple blond jest już od ponad tygodnia w naszym tesco :] stoi na ostatniej ścianie w okolicach tesco chrupek, choć teraz nie wiem czy nie wylądował koło małego żywca porteru i tego z pardubic
wiem, bo już kupowałem, ale jeszcze nie piłem.
Kupię Ci, bo pewnie kupię sobie druga sztukę na leżakowanie
Batuatu są u nas 3, ale czytałem, że nie warto się schylać szczególnie, że to takie butelki kolosy :]
nasze tesco jest zaopatrzone całkiem nieźle.
Wileńskie, batuatu, wszystkie rebele, zwierzyniec, perla kozlak, toporek, wielkopolskie, lagerowe itp, itd.
brakuje tylko black ipa z bojanowa, ale one są w PiPLast edited by dlugas; 2014-04-23, 12:04.Comment
-
Moje zdanie o Batautach czy jak one się tam zwą jest niezmienne, to są piwa domowe kogoś, kto ma na koncie parę warek, ale piwo można zmęczyć, a patent zostaje, pod warunkiem, że będzie w dobrej cenie.
Dzięki za Triple'a, porównam z moim-ostało się parę flaszek i pewnie trzeba będzie uwarzyć nowe.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
- Trybunał Trójsłodowy 0,3l - 1,99 zł
- Trybunał Export 0,5l - 2,49 zł
- Cornelius Dunkel 0,5l - 3,49 złComment
-
Byłem w poznańskim Tesco przy PST-ce. Porteru pardbickeigo brak, triple z corneliusa brak, tego litewskiego porteru tez nie ma. Puste półki. Opłaca się za to wziąć pszenice dubeltową (2,54), Grand Imperial Porter jest w niezłej cenie (3,82). Z ciekawostek bezzwrotny(!) okocim porter za 4,24, żadna łaska. Nie pozostaje nic innego jak rypnąć się do tesco extra na serbskiej.Comment
-
-
U mnie w kerfurze oko porter podnieśli na 5,49zł
Nie warta, za słodki
Za to za te 3,89zł pójdzie 1 sztuka w lochy :]
znowu zamiast chleba i mięsa naniosę piw do domuComment
Comment