No jak? Przecież browar historyczny i style tradycyjne. W półlitrówkach chodzą po 10-12zł, więc jak weźmiesz dwa mini, to masz 160ml gratis. Scottish Ale piłem bardzo dobre, a inne jak będą postaram się zakupić, zwłaszcza za tę cenę. (Przewaźnie zagraniczne piwka te lepsze 330ml chodzą po dychu).
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
W Almie od 25.04. mają się pojawić:
cała seria Belhaven-Wee Heavy,Double Hop Monster, Scottish Ale, Craft Pilsner, Scottish Oat Stout, Twisted Thistle, ceny od 4,5-5,25zł
Volfas Engelman Bravoro, 4,45zł, poza tym Amber'y (Lwy, Koźlak, Pszeniczniak i Żywe).Comment
-
Bellhaven bedzie trzeba kupić. Podoba mi się też ta szklanka pegas za 3 zł.Comment
-
Od 28.04'14(poniedziałek) do 4.05(poniedziałek) w Lidlu promocja Argusów: NATURALNIE MĘTNE I GOLD NIEPASTERYZOWANE w cenie 1,69.- ; MAESTIC za 1,94.- ; MIODOWE za 2,11.- ; EL BRAVOS za 2,37.- Natomiast beczółka (5l., 4.9%) Grafenwaldera Pils w cenie 29,99.-Comment
-
Maestica lubię, a za taką cenę jeszcze bardziej. Reszta do zapomnienia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W Almie od 25.04. mają się pojawić:
cała seria Belhaven-Wee Heavy,Double Hop Monster, Scottish Ale, Craft Pilsner, Scottish Oat Stout, Twisted Thistle, ceny od 4,5-5,25zł
Volfas Engelman Bravoro, 4,45zł, poza tym Amber'y (Lwy, Koźlak, Pszeniczniak i Żywe).Comment
-
Przyszło mi na mail'a: http://www.almamarket.pl/public/uplo...650_piwa_1.pdfwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
O tym mówię. Mają być w tym tygodniu, bo są zamówione-tyle wiem od Almy. Ostatnim razem też tak było, był Scottish Stout też od Belhaven'a, był Spitfire, w dobrych cenach, ale tylko w gazetce , piwa pojawiły się dopiero jak się promocja skończyła . Z jednej strony winny jest dostawca, czyli John King, a z drugiej Alma, że wypuszcza gazetki, kiedy większości produktów nie ma.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Skrobnij mi ktoś jak w 3 słowach smakują kolejne Belhaveny, bo nie wszystkie są na forum, a ja kompletnie nie znam tych piw.
Wystarczy stwierdzenie słodkie/ za słodkie, goryczkowe, zbalansowane, w stylu nie w stylu itp.
Belhaven-Wee Heavy -
Double Hop Monster -
Scottish Ale -
Craft Pilsner -
Scottish Oat Stout - tego pewnie kupię :]
Twisted Thistle -
albo nawet
warto, nie warto
Lubie portery, bardzo wyraźne koźlaki idące w porter, pilsnery, konkretne w smaku lagery, IPy też bez problemu wchodzą.
Prawdopodobnie warto zakupić całą serię i samemu ocenić, ale jest koniec miesiąca i wiadomo jak z kaską, więc nie chcę kupować piw, które mi nie posmakują.
Nie lubię słodkich, bardzo karmelowych i ciemnokwasochlebowych
dzięki i pozdrawiamLast edited by dlugas; 2014-04-28, 09:41.Comment
-
W Galerii Krakowskiej w Carrefourze zestaw PALM 2*330ml +szklanka PALM 300 ml za 10,99. Liczba zestawów mocno ograniczona!Last edited by piotrek1690; 2014-04-28, 12:46.Comment
Comment