Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
Kontynuując żabią tradycję "wielosztuk" (z tych ciekawszych):
- 2x Bojan Toporek za 7 zł
- Cornelius Banan/Grejpfrut, 3 sztuki za dychę
Od 7 do 20 maja.Last edited by KDWG; 2014-05-07, 11:03.So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!Comment
-
W Carrefour we Wrocławiu Festiwal Piwa rozczarował. Nie ma tego, na co miałem największą ochotę.
Z Belgii nie ma prawie niczego.
Westmalle, Faro, Belgian Kriek, St. Feuillien, Chimay Triple oraz Blue, Duvel - brak
Porter Łódzki - brak
Próbowałem się dowiedzieć, czy będą te piwa i jeśli tak, to kiedy. Nikt nie umiał odpowiedzieć. - Panie, może będą, może nie. różnie to bywało w przeszłości...Comment
-
U nas nadal tylko na promocji, że 15% taniej, więc albo to do nas dojdzie, albo nie we wszystkich TESC'ach.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W Carrefour we Wrocławiu Festiwal Piwa rozczarował. Nie ma tego, na co miałem największą ochotę.
Westmalle, Faro, Belgian Kriek, St. Feuillien, Chimay Triple oraz Blue, Duvel - brak
Porter Łódzki - brak
Próbowałem się dowiedzieć, czy będą te piwa i jeśli tak, to kiedy. Nikt nie umiał odpowiedzieć. - Panie, może będą, może nie. różnie to bywało w przeszłości...Comment
-
Porter Łódzki - brak
-
Porter Łódzki - brak
-
Zna ktoś sytuację w warszawskich Carrefourach? Szczególnie interesują mnie łódzkie piwa.
W Reducie pracownicy nigdy nie widzieli łódzkiego portera.Comment
Comment