Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W Poznaniu przy pestce to samo. Z belgów tylko affigem i hoegarden. Porteru łódzkiego nie ma. Za to jeżeli chodzi o Anglię i Litwę wszystko na półkach. To samo się tyczy ostatniej strony gazetki promocyjnej. Pewnie belgi i porter z łodzi pojawią się w późniejszym terminie równocześnie we wszystkich sklepach.Comment
-
Comment
-
Carrefour Bemowo- oczywiście brak Portera z BŁ. Pozostałe piwa z gazetki w większości są na półkach (w dwóch miejscach- alejka promocyjna i dział piwny).
Poza tym na wyprzedaży (termin do początku czerwca) Czernihowskie Białe za 3.49 zł.Comment
-
Alma Rzeszów, ul. Rejtana, stan na 13 V 2014:
Przecena piw butelkowych z terminem ważności na przełomie maja i czerwca br.:
Baltika-beczkowe-niepasteryzowane 0,44 l. 2 zł,
Svyturys Ekstra 0,5 l. 2 zł,
Orkiszowe z miodem 0,5 l. 2 zł,
Spaten 0,5 l. 3 zł,
Lowenbrau 0,33 l. 2 zł,
Radeberger 0,33 l. 2 zł.
SmacznegoKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...Comment
-
o widzisz , w poniedziałek jeszcze ich nie było
Były tylko małe żywczyki portery 2 w cenie 1(warka) do 17.05.14
Niestety tylko 4 sztuki.
Już leżą w lochachComment
-
Mam nadzieję, że jest ich dużo; za chwilę moment ruszam do AlmyMały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Słabiutko. Lowenbrau po 3zł, nie po 2, ale wziąłem, bo i tak ok, Spaten ostatni, Radeberger jest w ilości 3-4 sztuk, do tego jedna Baltika, zero Svyturasów, jeden Żywiec, ale w normalnej (4,29zł) cenie i Sowite Ciemne za tyle samo. Na półkach jest Affligem za 5zł, Orkiszowego nie było, i zła informacja, jakby się ktoś wybierał po Belhaven'y-są już w normalnej, nienormalnej cenie.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W Carrefour we Wrocławiu Festiwal Piwa rozczarował. Nie ma tego, na co miałem największą ochotę.
Z Belgii nie ma prawie niczego.
Westmalle, Faro, Belgian Kriek, St. Feuillien, Chimay Triple oraz Blue, Duvel - brak
Porter Łódzki - brak
Próbowałem się dowiedzieć, czy będą te piwa i jeśli tak, to kiedy. Nikt nie umiał odpowiedzieć. - Panie, może będą, może nie. różnie to bywało w przeszłości...
W Krakowie na Czyżynach na początku też niczego nie było, a dziś jeśli chodzi przykładowo o piwa belgijskie:
Westmalle Dubbel, Lidemans Faro (zdaje się 6.99 zł), Belgian Kriek, St. Feuillien, Chimay Triple oraz Blue, Duvel, Delirium Tremens i Delirium Nocturnum, Palm itd.
Inne piwa z promocji (zwłaszcza angielskie) i to stosunkowo tanio są. Dodatkowo przeceny kompletów Palma z szkłem (grawer piany) poniżej zdaje się 20 zł.Comment
Comment