Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Znów piszę tylko po to, aby inni mi zazdrościli, bo wątpię, żeby w innych Żabkach w Polsce było też coś takiego.
Otóż w tubylczej Żabce na ulicy Tuwima, piwo Bojan Black IPA kosztuje 1 zł. Dosłownie: JEDEN złotych. Piwo jest z terminem do 07.05.
Powiedziałam Pani za kasą co myślę na ten temat i to dosyć dosadnie, ta się jednak nie przejęła tłumacząc, że piwo jest w promocji, bo termin taki, a nie inny. Brak słów.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Powrócę jeszcze do tego tematu, bo cudom nie ma końca. W jednej z Żabek na katowickiej Ligocie (zaraz przy akademikach UM) stoją Black IPA po 2zł/sztuka. Zaciekawiony pytam o termin i... i termin jest do 07.05...
Powiedziałam Pani za kasą co myślę na ten temat i to dosyć dosadnie, ta się jednak nie przejęła tłumacząc, że piwo jest w promocji, bo termin taki, a nie inny. Brak słów.
Najlepsze jest to, że w tej Żabce niemal wszystkie piwa są po terminie ważności sprzedawane za regularną cenę, a przeciętny konsument wchodząc do sklepu rzadko kiedy popatrzy na datę ważności. To jest kompletna chamówa, trzeba by to gdzieś zgłosić.Comment
-
Ba u mnie w Żabce stoi z taką datą za regularną cenę 5 zł ! Oczywiście także, wyraziłem swoje zdanie na temat i to już nie jeden raz, ale reakcji kompletnie brak, ta właścicielka to kompletny beton.
Najlepsze jest to, że w tej Żabce niemal wszystkie piwa są po terminie ważności sprzedawane za regularną cenę, a przeciętny konsument wchodząc do sklepu rzadko kiedy popatrzy na datę ważności. To jest kompletna chamówa, trzeba by to gdzieś zgłosić.Comment
-
-
Ja znam sklep, w którym babka zdziera pazurem fragment etykiety z datą, jak piwo jest przeterminowane. To jest dopiero wiochaComment
-
Comment
-
W moim franczyzowym lewiatanie zaproponowałem kierownikowi kupno wszystkich, mających jeszcze 5 dni ważności porterów za pół ceny. Odmówił. Kiedy w dniu upływu ich ważności zapytałem sprzedawczynię co stało się z piwem, powiedziała, że zwrócone (nie wiem gdzie?).
To jest dopiero wiocha Zwłaszcza, że w tym samym sklepie mnóstwo produktów typu czekolada, cola, jogurty trafia w miejsce wyprzedażowe na kilka dni przed terminem.Comment
-
Ktoś już był może sprawdzić czy są od dziś czy dopiero od 2go czerwca i jak wygląda sytuacja z ich pochodzeniem? Podejrzewam, że Tsingtao, Asahi i Sapporo mogą być licencyjne, ale wniosek wysnuwam na bazie tego, co oferował PiP.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Słabo ostatnio z tymi promocjami...
Biedronka od 05.06 do 18.06:
Szklanki lub kufle (7 wzorów) - 5.99 zł/szt.:
Oraz:
Guinness Original - butelka 330ml - 3,99 zł
Comment
Comment