Calamansi taka lemoniadka, nic ciekawego-za słodka i za mydlana, za to caja bardzo dobre, orzeźwiające, smaczne, sam owoc (polska nazwa Śliwiec mombin) wysoce ceniony w medycynie, duża zawartość witaminy C, tego Argusa pije się z przyjemnością. Caipirinha pachnie limonką na kilometr, taki lepszy radler. Cała akcja przypomina te dzikie miksy z Lidl'a, ale smakowo jest lepiej, dużo lepiej. W żadnym nie stwierdzono grama alkoholu, ale jest gaz, jest orzeźwienie, więc za tę cenę wartują.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
W Outletach Piwnych (Wawa i okolice) są od dzisiaj puszki Foster's po 2,5 zł. Jak znam praktyki w OP pewnie dostali jakąś dużą partię z bliską datą do upłynnienia. Piłem to w Londynie i było strasznie słabe. Ale może ktoś lubi i się skusiComment
-
Kaufland od 12.06 czyli od dzisiaj
- Żywiecki Porter (Zamkowy) - 6x0,33 16,49 zł
- Bernard Niepasteryzowany - 2,99 złComment
-
triple blond 3.39
pardubicky porter 3.39
perła koźlak 1.99
zwierzyniec pils 1.99
magnus 1.99
trybunał niefiltrowane 1.70
wszystko to w but. 330ml
czteropak guinnessa ze szklanką coś koło 21złComment
-
Żatecki Gus 1l za 5zł z czymś, Koźlak żywiecki 2,89, mały Żywiec porter 3zł. Promocja rozciągnięta na wejściu i później na półkach. Guinness po 3,79.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
U nas, białe jest po 3,49, tamte owszem są tańsze (podejrzewam, że jak ma ich nie być, to sklep chce się ich pozbyć).Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
jest jeszcze jurajskie stout czekoladowy za chyba 4,07Comment
-
W Lidlu od 23.06
Old Specked Hen 0.33 - 2.99
Spitfire 0.5 - 3.99 (!)
Black Scottish Stout 0.5 - 3.99 (!)
Abot Ale 0.5 - 3.99
Bishops Finger 0.5 - 3.99
Belhaven Twisted Thistle IPA 0.33 - 2.99
Browarnia LIDLA zaczęła niemrawo od Warki, Kasztelana i Harnasia, a teraz w ofercie wyspiarskie klasyki w genialnych cenach. Chylę czoła.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No w szoku jestem. Te ceny tak niskie że aż podejrzanie niskie. Za Palucha Biskupa płaciłem więcej w spożywczakach w Londynie. Trochę dziwne. No ale cóż, trzeba korzystać i brawa dla LidlaLast edited by chechaouen; 2014-06-13, 14:44.Comment
Comment