porteru było mniej niż innych albo się szybciej rozszedł, w lidlach w których byłem wszystkich innych argusów było ful, a porter trafił mi się tylko jeden. poza tym z tygodnia azjatyckiego są jeszcze wszystkie piwa w dużych ilościach, tego brazylijskiego całe palety prawie
I co testował już ktoś te egzemplarze z LIDLA ? BO ja na razie kupiłem po parę sztuk z wszystkiego a pić nie mogę i nie mam jak wytestować. A nakupiłbym więcej zapasu
I co testował już ktoś te egzemplarze z LIDLA ? BO ja na razie kupiłem po parę sztuk z wszystkiego a pić nie mogę i nie mam jak wytestować. A nakupiłbym więcej zapasu
Jak na razie z tych co piłem zdecydowanie najlepszy jest Hen's Tooth, zamierzam dokupić jeszcze kilka sztuk.
szukam ikony która pozwala wyrobić sobie smak na przyszłość,
nie straszne mi są również lagery, ostatnio posmakował mi budweiser B: ORYGINAL i guiness ORYGINAL oba zakupione w stonce po przystępnych cenach
Te dwa nowe Argusy to górna fermentacja czy zwykłe lagerowe ultramózgotrzepy? Ktoś coś wie? Po opisie ciężko się domyśleć, a Amber (jeżeli to też Amber, raczej tak) w górniaki raczej się nie bawił do tej pory
Comment