Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comment
-
dzięki
Moja uboga językowa wiedza wyszła na jawComment
-
Rosyjskie piwa rzeczywiście stoją w miejscach strategicznych...Last edited by Petitpierre; 2014-06-23, 20:54.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
A masz może jeszcze butelki, żeby sprawdzić i podać kod kreskowy? Może to pomoże ustalić, gdzie te cuda były warzoneComment
-
Comment
-
Czyli bardzo podobne do tych amberowskich argusów. Ale to w sumie o niczym nie świadczy, bo to jakiś mini-kod na potrzeby limitowanej serii. Nie podejrzewałbym Ambera o targnięcie się na belgijskie triple i quadrule Bardziej już Fortuną mi to śmierdzi.. Albo w ogóle jakaś zagranica. Może ktoś się przyzna...
A skład jest podany jakiś dokładniejszy? Jakieś info jest szersze? Czy taka sama bida z nędzą jak ostatnio?Comment
-
Czyli bardzo podobne do tych amberowskich argusów. Ale to w sumie o niczym nie świadczy, bo to jakiś mini-kod na potrzeby limitowanej serii. Nie podejrzewałbym Ambera o targnięcie się na belgijskie triple i quadrule Bardziej już Fortuną mi to śmierdzi.. Albo w ogóle jakaś zagranica. Może ktoś się przyzna...
A skład jest podany jakiś dokładniejszy? Jakieś info jest szersze? Czy taka sama bida z nędzą jak ostatnio?
Skład bardziej szczegółowy niż w poprzednich, w obu piwach ten sam.
woda, słód jęczmienny, cukier (stąd pewnie to max odfermentowanie), chmiel, drożdże.Comment
-
Nowe argusy to na 100% Fortuna. Wystarczy porównać czcionkę jaka nadrukowany jest termin przydatności do spożycia z innymi piwami z fortuny i okaże się, że to to samo !!!Comment
Comment