Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intermarche od wczoraj tj. 21go
Miłosław Marcowe, Pilsner, Niefiltrowany 2,49 zł
Namysłów Pils butelka 2,19 zł
Komesy (3 rodzaje) bez czwórniaka 4,49 zł
Manufaktury: Gryczane i Klasztorne 3,49 zł
Amber Chmielowy butelka 3,99 zł !!!
Żywe 3,49 zł
Noteckie (3 rodzaje) 9,99 zł za 6x bączekLast edited by KobiNalewka; 2014-08-22, 11:50.Comment
-
K&M Delikatesy (Nowolipki róg Al. Jana Pawła II)- kilka ciekawych cen z cyklu lager do trzech złotych :
Lwówek Wrocławskie- 2.35
Bojan Strażackie- 2.65
Lwowskie 1715- 2.75
Ciechan Wyborne- 2.95
Opat Jasne Pełne- 2.99
Wszystko w butlach, te co są zwrotne liczą po 60 groszy. Świeże warki, to nie są wyprzedaże.Comment
-
W moim osiedlowym kefurze pojechali już totalnie po bandzie.
Paulaner dunkel 0,4l za 1,89zł
Myślę sobie, "pewnie jest pod datę, jak zawsze w tym wyprzedażowym koszyku, może się skuszę, choć pszenica nie lubi się starzeć"
Chyba im się cyferki pozlewały w tych kerfurowych oczach, bo piwo ma datę do 03.2014 :] a nie 09.2014 jak pewnie sądzą lub przez ponad pół roku sądzili.
W celach poznawczych kupiłem. Będę otwierał nad zlewemComment
-
K&M Delikatesy (Nowolipki róg Al. Jana Pawła II)- kilka ciekawych cen z cyklu lager do trzech złotych :
Lwówek Wrocławskie- 2.35
Bojan Strażackie- 2.65
Lwowskie 1715- 2.75
Ciechan Wyborne- 2.95
Opat Jasne Pełne- 2.99
Wszystko w butlach, te co są zwrotne liczą po 60 groszy. Świeże warki, to nie są wyprzedaże.Comment
-
Od 8go września w Lidl'u znów Azja, parę nowości: Tiger, Kingfisher:
Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Dnia wczorajszego tj. 07.09.2014 kolega, chcąc umilić nam pogawędkę przytaszczył z "Żabki" dwa Belgi z Lwówka, i jakieś sezonowe cuś z Okocimia. Z racji tego, że w tej sieci od dawna nie widziałem Belgów zerknąłem na datę przydatności do spożycia. Pamiętacie akcję z maja/czerwca ze sprzedawanymi przeterminowanymi piwami po obniżonej lub normalnej cenie? Otóż Oni ciągle mają piwa z datami majowymi! I co więcej, raczej świadomie wciskają je ludziom i to po normalnej cenie. Po złożeniu przez kolegę reklamacji, wszystkie piwa natychmiast zginęły z półki. Sprawdzę ich za kilka dni i... i jak coś wystawią to do SANEPIDu, bo to już przegięcie.
A teraz do tematu
Jarmark winobraniowy Zielona Góra - stoisko nr 42 (koło placu zabaw) Browar Haust:
Ciemny Bock - lane 6 zł
Shrill - lany 6zł
Pils - lany 6 zł
Mają też butelki ale nie zerkałem na ceny.
Można uznać to za promocję, zważywszy na to, że piwa można nabyć bez kolejki, a do kranów z np takim Lechem za również 6 zł zdarza się kolejkaComment
-
W sieci POLOmarket, w dniach 10-16.09.2014 r., Triple Blond z Browaru Sulimar 0,33 l za 3,99 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Chciałbym kupić parę sztuk porterów. Preferuję coś z pośród porterów z Żywca, Komesa bądź Ambera.
Doradzicie gdzie w Krakowie można je znaleźć w najkorzystniejszej cenie??Comment
-
W dniach 11-17.09.2014 r. w Kauflandzie Gniewosz Ciemne 0,33 l za 1,69 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
-
Amber najtańszy w leclercu
Komes w PiP
Żywiec mały w Tesco a duży zawsze znajdzie się gdzieś pomiędzy 4,29 a 4,59zł
Nie szukaj cen, tylko już "wstępnie odleżakowanych warek" :]
Ja tydzień temu znalazłem w Tesco corneliusa porter z datą 07.2014
Zamiast robić aferę na stoisku wzywając kierownika a później w BOK, kulturalnie wsadziłem do koszyka a później do swych lochów.Comment
-
Od dziś do 23 września w Żabkach: Trybunał Trójsłodowy 3x0,5l=8 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment