Żywe w lidlu 1.99 zl
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
W moim Lidlu również Żywe w tej cenie, data do 3 listopada. Zostały ze 3 kartony, kupiłem kilka sztuk jeszcze nie piłem, dziś spróbuję. Z niemieckich Krombacher Weizen po 2.79, reszta powyżej 3,49 (np Schofferhofer ciemny)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Comment
-
A którymś z ostatnio promocyjnych piw bedą się na dniach kończyły terminy ? Kojarzycie konkrety ?Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Lwówek Książęcy 27.10
Żywe 03.11
Lagerowe 14.11 ?(tu pewności nie mam ale ufam swojej fotograficznej pamięci
Miodowe 19.11
Zalegają im jeszcze Manufakturowe piwa, ale daty na marzec, o komesach nie wspominając.Comment
-
Wow - przebili Żabkę o 1 gr
Odwiedzę dziś "Enterka" i przypomnę sobie smak Mastnego - piwa, które swego czasu wywarło na mnie olbrzymie wrażenie.
Skąd to info o promocji? Gazetka milczy w tym temacie.Comment
-
Comment
-
Komes za 4,49zł - 3 rodzaje oraz 6-pak noteckiego za 9,99zł - 3 rodzaje.Comment
-
Promocja taka sobie, ale dla zbieraczy czy cuś.
W "Piotrze i Pawle" 4-pak puszkowego Urquell'a, każda puszka inna, chyba repliki z różnych okresów, cena 4,5 za puszkę, ale chyba sprzedają jako całość, a nie na sztuki.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Od jutra w sieci Aldi Porter Łódzki pucha 0,5l za 3,33 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
To że łódzkie złoto ma być, to wiadomo. Pisz lepiej jak już gdzieś rzeczywiście znajdziesz :v
Ja jutro robię objazd po okolicznych sraldikach.Comment
Comment